• Dolar
    32.640
  • Euro
    35.342
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.512
KIRIKKALE
25°
05:26

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de 23 Nisan kutlamalarından renkli görüntüler

.


Kırıkkale’de coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde renkli anlar yaşandı.
Kırıkkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten Telefoncu, 102 yıl önce 23 Nisan 1920’de Türk milletinin iradesini temsil eden birinci büyük millet meclisinin açıldığı ve Türk halkının egemenliğinin ilan ettiği tarihi, "hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" iradesini bir kez daha andıklarını söyledi.
Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden etkinlikte, Kırıkkale Belediyesi mehter takımı, otizmli çocuklardan oluşan mehter takımı ile birlikte çeşitli marşlar seslendirdi. İlkokul öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerde renkli anlar yaşandı. Protokol üyeleri tarafından resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.
Törene; Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Hilal Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, CHP Milletvekili Ahmet Önal, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlginizi Çekebilir

Sungur Saldırıyı Lanetledi

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’NİN DÜNYAYA AÇILAN YÜZÜ

İlginizi Çekebilir

Ulusoy'dan yeni bir proje daha

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17874

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#