• Dolar
    32.566
  • Euro
    34.953
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.443
KIRIKKALE
25°

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde çalışan personel vefat etti

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araçta yaralanan 24 yaşındaki bir genç, yaralılara yardım etmek için yola çıktığı sırada bir başka araç tarafından çarparak ağır yaralandı.


Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunun 30. kilometresinde gece saatlerinde gerçekleşen bir olayda, ilk olarak alkollü olduğu belirtilen İ.A. yönetimindeki 06 CZF 930 plakalı hafif ticari araç bariyerlere çarptı ve 2 kişi yaralandı. Ancak, aynı yerde ikinci bir trafik kazası daha yaşandı.

Bu ikinci kaza sırasında, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 06 COS 10 plakalı otomobil, önceki kazada yaralananlara yardım etmek amacıyla yola çıkan Yunus Kızılırmak'a ve ardından S.Y.'nin kullandığı 71 T 20256 plakalı taksiye arkadan çarptı. Otomobil sürücüsü, yayaya ve taksiye çarptıktan sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin sevk edilmesiyle birlikte, yaralılara müdahale edildi. Kaza sonucu ağır yaralanan 24 yaşındaki Yunus Kızılırmak, Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Kızılırmak'ın, Yüksek İhtisas Hastanesi'nde temizlik personeli olarak çalıştığı öğrenildi. Tedavi altına alınan sürücü İ.A. ve yolcu E.B.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

 Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, kaçan sürücünün bulunması için polis çalışmalarını sürdürüyor. Araçlar çekici yardımıyla otoparka götürüldü ve trafik ekipleri, alkollü olduğu belirlenen İ.A.'nın ehliyetine el koyarak 6 bin 324 lira para cezası uyguladı.

 

İlginizi Çekebilir

"Beni boş verin köpeğime bakın"

İlginizi Çekebilir

Hediyelik eşya paketinden uyuşturucu çıktı: 1 tutuklama

İlginizi Çekebilir

Kırsal Kalkınma Destekleri açıklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34974

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#