• Dolar
    32.498
  • Euro
    34.833
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
25°
02:54

İmsak'a Kalan Süre

Hırsızların yeni hedefi Cenaze çadırı

Kırıkkale Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan taziye çadırı, hırsızların hedefi oldu. Mahallelerde cenazeleri takip eden hırsızlar, çadır içinde ne var ne yok hepsini çalıyor.


Kırıkkale’de cenazesi olanlar için mahallelerde kurulan taziye çadırı, bugünlerde hırsızların yeni hedefi haline geldi. Cenazeye katılanların soğuktan üşümemeleri için içerine odun sobasının yanı sıra ikramlar için büyük çaydanlığında kurulduğu taziye çadırında, hırsızlar el ayak kesilince ne var ne yok hepsini çalıyor. Benzeri olay önceki hafta Hüseyin Kahya Mahallesinde bir cenaze evi kurulan taziye çadırında meydana geldi. Edinilen bilgilere sabah taziye çadırına girildiğinde sobanın yerinde olmadığını fark eden cenaze sahibi ne yapacağını bilemedi. Bir gün öncede büyük çay ocağının kaybolduğu taziye çadırında, çalınan malzemelerin bedelleri ise, çadırı kuran Kırıkkale Belediyesine cenaze sahipleri tarafından ödenmek zorunda kalınıyor.

İlginizi Çekebilir

Şansal, Ak Partiden aday adayı oldu

İlginizi Çekebilir

DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

İlginizi Çekebilir

1360 kişi işe alınacak! Başvurular 29 Aralık’ta başlıyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91043

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#