• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
02:44

İmsak'a Kalan Süre

KIRIKKALE TÜRKİYE’NİN KALBİDİR

Mehmet Yılmazer, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala Kırıkkale’de aday adayları belli olmaya başladı. Bu aday adaylarından bir tanesi de Avukat Mehmet Yılmazer oldu. Yılmazer, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Aday adaylık açıklaması, dün  16.30’da AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda düzenlendi.

31 Mart 2024 de Türkiye bir yerel seçime doğru ilerliyor. Türkiye nin farklı illerinde aday adaylarımız hizmet yarışına katılabilmek için büyük çaba göstermeye başladı. Kırıkkale belediye başkanlığı sürecinde özellikle Anti-emperyalizmin Başkenti Kırıkkale den aday adayı olmamızın bir önemi var. Kırıkkale MKE ile başladı sonrasın da Rafineri dahil oldu, ve Türkiye in Savunma sanayisinin eşiği oldu. Savunma sanayi ile beraber son zamanlarda bildiğiniz üzere  Silah organize sanayide Kırıkkale de. Önümüzdeki süreçte Kırıkkale nin geleceği Türkiye’nin ikinci yüzyılına yetiştirilmesi büyütülmesi ve dünden daha büyük daha güçlü merkez bir şehir olmasını hedeflememiz gerekiyor.1946 bu yana Belediyelik olan Kırıkkale ilk olarak ilçeydi 1989 itibari ile il oldu. Kırıkkale Türkiye nin kalbidir. Türkiye nin kalbinin sıkışması demek Kırıkkale nin sıkışması demektir. Kim Kırıkkale için bir çivi çakmış ise onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Kırıkkale Üniversitesi Türkyenin en iyi Üniversitelerinden bir tanesi. Ancak şöyle bir sorunumuz da var.50 yıllık bir sorun. Alt yapı sorunu.50 yıllık sorunu çözme azmindeyim.50 yıllık bu sorunu çözüp Kırıkkale yi susuz bırakmayacağız. Kırıkkale de çeşmeden akan su içilecek. Benim bunun dışında hedef gösterebileceğim bir çok projelerim var. Biz üzerinde çalışmadığımız , finansmanı düşünmediğimiz projeye imza atmadık. Bu çalışmaları ben bir yıldır yapıyorum. Ben Kırıkkale den hiç kopmadım. Vekil aday adayı olduğum zaman çalışmalara başlamıştım. Siyasette istikrarlı olursanız ,ısrarcı olursanız istikbale yürürsünüz. Ben gelmedim kavga için vallah sevgi için billah sevgi için geldim ’dedi.

Aday olma sürecini anlatan Yılmazer: "Aday olmamın temel bir sebebi var. Rahmetli babamın 1999 yılında Fazilet Partisi’nden adaylık süreci vardı. Kırıkkale’de 28 Şubat’ın acısını, baskısını, horlanmasını yaşayan ailelerin başında geliyoruz. 1999’da aslında belediye seçimlerini rahmetli babam kazanmıştı. Ama kazandığı seçim kendisine verilmedi. Ondan 25 yıl sonra evladı olarak belediye başkanlığına talip olmam manidardır diye düşünüyorum 3 Kasım 2023 tarihi itibariyle Kırıkkale’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kırıkkale’nin 2. Yüzyılda vizyon projelere ihtiyacı var. Kırıkkale kendisini Elmadağ’dan öteye duyuramayan, Ankara’da kendisini güçlü kılamayan bir şehir. Bu mevcut durumu Kırıkkale hak etmiyor. Ankara siyasetinde bir Kırıkkaleli olarak 5 yıl görev yaptım. Kırıkkaleli olarak Ankara’da siyaset yaparken Kırıkkaleli hemşehrilerimizin derdine derman olmaya çalıştım. Bugün eğer Ankara’da güçlü olmak istiyorsak, Kırıkkaleli vurgusunu güçlü yapmak istiyorsak öncelikle bizim Kırıkkale’yi değiştirip büyütmemiz gerekiyor. Değişimi buradan başlatmak gerektiğine inandığım için Belediye Başkanlığını talip oldum" dedi.

1 Milyon Ağaç Projesi, Altınkale Film Festivali Projesi, Bakımevleri Projesi , Belediye Evleri Projesi, Emeklilik Kooperatifi Projesi, Gençlik Projeleri, Ges Projesi, Kırıkkale Kadın Kooperatifi Projesi, Kültür Merkezleri Projesi, Raybüs Projesi, Sosyal Belediyecilik Hizmetleri, Su Ve Kanalizasyon Altyapı Değişim Projesi, Tohum Ve Tarım Destekleri, Uluslararası Silah Fuarı Projesi, Yüzme Havuzu Projesi

İlginizi Çekebilir

Vatandaşın tercihi küçükbaş

İlginizi Çekebilir

Dinlenme tesisinden hırsızlık yapan firari şahıs tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Karbonmonoksit zehirlenmesi 9 kişi hastaneye kaldırıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66738

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#