• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.872
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.404
KIRIKKALE
17°
03:48

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'ye yağışlar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilerde göre Kırıkkale’de 05 Aralık’ta (bugün) gün içerisinde en düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olarak belirlendi.


Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre Kırıkkale'de bu gün itibariyle hava sıcaklıkları tekrar düşmeye başlıyor. Kırıkkale'de bu gün ise akşam saatlerine doğru puslu bir havanın olması bekleniyor. Uzmanlar tarafından gece geç saatlerin de ise Kırıkkale'de yoğun bir sis olacağı açıklandı.

Kırıkkale'de geçtiğimiz günlerde yazdan kalma sıcaklıklar yaşandı. Kırıkkale'ye uyarılarda bulunan uzmanlar, bu haftanın ortalarına doğru tekrar sıcaklıkların düşeceğini açıkladı. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte çarşamba günü öğle saatlerinden sonra yağış bekleniyor.

KIRIKKALE'DE NEM ORANI

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre yarından(6 Aralık) itibaren başlayarak cumartesi (9 Aralık) gününe kadar nem oranı yüzde 96 olarak belirlendi. Uzmanlar yaşanabilecek doğa olaylarına karşı Kırıkkaleli vatandaşlara uyarılarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

Özel çocuklar, Önal’ı ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

MÜJDE! TEMİZ ENERJİ PELET YAKITI ARTIK KIRIKKALE’DE

İlginizi Çekebilir

CHP EFSANESİYLE DEVAM EDİYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71891

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#