• Dolar
    32.464
  • Euro
    34.930
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.435
KIRIKKALE
25°

Kırıkkale-Sulakyurt yolunun ikinci etabı başladı

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde yıllardır çözülmeyi beklenen ve geçen yıl ve bu yıl çalışmaların başladığı Balışeyh-Sulakyurt yolunun ikinci etabı start aldı.


ÇALIŞMALAR BAŞLADI 
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinin yıllardır çözülemeyen sorunları arasında yer alan ve MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün girişimleriyle çalışmaların başladığı yol için ikinci etap çalışmalar başladı. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Sulakyurt-Balışeyh arası 2. Etap yol çalışmasında sıcak asfalt çalışmaları başladı.

BİZ SUSARIZ HİZMETLERİMİZ KONUŞUR
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Sulakyurt-Balışeyh arası 2. Etap yol çalışmasında sıcak asfalt çalışmaları başladı. Burada emeği geçen yiğit vekilim Halil Öztürk’e Ulaştırma Bakanıma, Karayolları genel müdürümüze, Bölge müdürümüze ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur her şey Sulakyurt için” dedi.

İlginizi Çekebilir

Üretim hatası maskelerden gelinlik yaptı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uyuşturucu ticaretine tutuklama

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık, Elif Sinan’ın öldürülmesiyle ilgili karar davasına katıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53190

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#