• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
16°
01:7

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale polisi yine gönülleri fethetti

Kırıkkale'de görev yapan trafik polisi, karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlıların kolundan tutarak yolun karşısına geçmesine yardımcı oldu.


Bu olay Kırıkkaleli vatandaşlar tarafından takdir topladı.

Kırıkkale'de görev yapan bir trafik polisi, sadece trafik düzenini sağlamakla kalmayıp, şehir sakinlerinin gönüllerini kazanmaya devam ediyor. Son olarak, karşıdan karşıya geçmekte zorlanan yaşlı vatandaşlara yardımcı olan polis memuru, takdir topladı.

Yaşlı vatandaşların kolundan tutarak yolun karşısına geçmelerine destek olan polis memuru, sadece trafik kurallarını uygulamakla kalmayıp, toplum içindeki yardımlaşma ve dayanışma duygularını da pekiştirdi. Bu olay, daha önce Kırıkkale'de çöpte bulduğu Türk Bayrağı'nı temizleyerek ekip arabasına götürmesiyle de gündeme gelen Kırıkkale trafik polislerinin, sadece mesleklerini icra etmekle kalmayıp toplumla iç içe bir hizmet anlayışına sahip olduklarını bir kez daha gösterdi. Geçmişteki Türk Bayrağı olayı gibi, bu yardımsever davranış da Kırıkkaleli vatandaşlar arasında olumlu bir etki bıraktı.

İlginizi Çekebilir

Hayvan pazarları kapatıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sokak ortasında bıçaklı kavga!

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas, muhtarlarla buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26886

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#