• Dolar
    32.262
  • Euro
    35.124
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.495
KIRIKKALE
28°
01:21

Yatsı'ya Kalan Süre

Çolak’dan , Kırıkkalespor’a moral

Türkiye’de ilk ve tek ‘Altın ayakkabı’ alan futbolcu olan efsane futbolcu Tanju Çolak, Kırıkalegücü Futbol Kulübünü ziyaret ederek futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldi.


ANILARINI ANLATTI

‘Altın ayakkabı’ ödülünü alan ilk ve tek Türk futbolcu lan Tanju Çolak, Keçiöeren Belediye Başkan Yardımcısı Kırıkkaleli Merih Karayol ile birlikte Kırıkkalegücü Futbol Kulübünü ziyaret etti. Ziyarette futbolcularla tanışan efsane futbolcu Çolak, deneyimlerini ve yaşadıklarını anlattı. Futbolculara nasıl futbolcu olduğunu anlatan Çolak, 12 yaşında Samsunspor ile kendisinin de bulunduğu karma takımın hazırlık maçı anısını anlattı. 

GENÇ BİR TAKIM

Futbolculara çok çalışması gerektiğini anlatan Çolak, normal antrenmanların dışında futbolculara eksik olduğu yönleri ile bireysel antrenmanlar yapmaları konusunda tavsiyede bulundu. Yarın Başpınar stadında oynanacak Karabük İdman Yurdu Spor karşılaşmasında başarılar dileyen Çolak, Kırıkkalegücü Futbol Kulübünün genç bir takımdan oluştuğunu ve sahada iyi mücadele vermeleri konusunda tavsiyede bulundu. 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sarımsak hasadı yapıldı

İlginizi Çekebilir

HIRSIZLIK SUÇ MARİNALARI YAKALANDI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de İmalatçılar uyarıldı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55454

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#