• Dolar
    32.352
  • Euro
    35.129
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.308
KIRIKKALE
21°

KIRIKKALE COVİD DE UÇUYOR

KIRIKKALE COVİD DE UÇUYOR


Covid 19 salgınında Kırıkkale rekora koşarken Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yoğun bakım servisi doluluk oranı maksimuma ulaştı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre yoğun bakım hastaları fazlalaştıkça yeni yoğun bakım üniteleri açılıyor. Hali hazırda 18 kişi yoğun bakımda tedavi görürken 49 kişi de özel serviste tedavi görüyor. 
Covidden Yüksek İhtisas Hastanesinde 67 kişinin hastanede tedavi gördüğü, tedavi görürken evde karantinada olan kişi sayısı ise 2650 ye ulaştı. Günlük 500 e yakın yeni hastanın geldiği öğrenildi. Test sayısının fazlalaşması halinde ise vaka sayısının binleri görmesinden endişe ediliyor. 
İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş vaka sayısının artmasından endişe duyduğunu ifade ederken “Lütfen maskesiz dolaşmayın, toplu yerlerden mümkün mertebe uzak kalın, sosyal mesafeyi koruyun, ellerinizi mutlaka dezenfekte edip, sık sık ellerimizi sabunla yıkayalım, bu önlemler halkımızın daha sağlıklı günler geçirmesi içindir” dedi.

İlginizi Çekebilir

İSTİKLAL MARŞI VE YAZARI ANILDI

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’dan Aybimaş’a ziyaret

İlginizi Çekebilir

3 GÜN ÜST ÜSTTE İNDİRİM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11699

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#