• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
00:28

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi harekete geçti!

Kırıkkale Belediyesi tarafından şehir genelinde riskli görülen ve can güvenliğini tehlikeye atan riskli ve metruk yapılar yıkılıyor.


Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ve İmar Müdürlüğü biriminin çalışmalarıyla riskli binalar ortadan kaldırılıyor.

CAN VE MAL KAYIPLARININ ÖNÜNE GEÇİYOR

Kırıkkale'de kentsel dönüşüm ve can güvenliği için önemli bir adım atıldı. İmar Müdürlüğü Kaçak İnşaat Amirliği tarafından riskli ve metruk yapıların yıkımına ara vermeden devam ediliyor. Çalışmalar, kent genelinde belirlenen riskli ve metruk yapılarda gerçekleştiriliyor. Yıkım işlemleri, gerekli tüm güvenlik önlemleri alınarak yapılıyor. Yapıların yıkımı, hem kent estetiğine katkıda bulunuyor hem de olası can ve mal kayıplarının önüne geçiyor.

ŞEHİR GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Riskli ve metruk yapılar, hem görüntü kirliliği oluşturuyor hem de can ve mal güvenliğini tehdit ediyor. Bu nedenle, bu yapıların yıkımına ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz, Kırıkkale'yi daha güvenli ve güzel bir şehir haline getirmek" ifadelerine yer verildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale Belediyesi olarak vatandaş odaklı çalışmalarımız devam ediyor. Şehir genelinde bütün riskli gördüğümüz yapılar gerekli izinler dahilinde yıkılıyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de süne mücadelesi başladı!

İlginizi Çekebilir

Anıta çelenk bıraktılar

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Vali Tekbıyıkoğlu’na veda etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95819

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#