• Dolar
    32.484
  • Euro
    34.817
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°

Başkan Ahmet Önal, sözünü tuttu ve primleri yatırdı.

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nü ziyaret ederek Teknik Direktör Nihat Baran ve futbolcularla bir araya gelen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Arguvan Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu karşılaşmalarının primlerini ödeme sözü vermişti.


Ziyaretin ardından birkaç gün geçmesinin ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, sözünü tuttu ve kazanılan maçların primlerini ödedi.

Primlerin ödendiğini Teknik Direktör Baran Kırıkkalegücü Futbol Kulübü sosyal medyasından açıkladı. Barın açıklamasında, “Teşekkürler Ahmet Önal! Geçtiğimiz hafta kulübümüzü ziyaret ederek takımımızın yanında olduğunu belirten Kırıkkale Belediye Başkanımız Ahmet Önal söz verdiği gibi bugün takımımızın Arguvan Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu maçının primlerini yatırarak desteklerini bir kez daha göstermiştir. Futbolcularımıza bayram öncesi yapılan ödemeler camiamızda mutluluğa vesile olmuştur. Belediye Başkanımız Ahmet Önal’a kulübümüz ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale için 1 Mayıs çağrısı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de AK Parti'nin aday adayları belirlendi

İlginizi Çekebilir

Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57681

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#