• Dolar
    32.206
  • Euro
    34.808
  • Ç.Altın
    4.011
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
16°
00:38

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ulusoy'dan kadınlara özel proje! KIRMEK merkezi geliyor!

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim projelerine ara vermeden devam ediyor. Ulusoy, Kırıkkale Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi'ni (KIRMEK) açmayı planlıyor.


MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken, kadınların meslek sahibi olmaları ve boş zamanlarını daha verimli geçirmeleri için yeni bir proje daha açıkladı. Ulusoy, kadınların kültür, sanat ve estetik bilincini geliştirmeyi, kültürel zenginlikleri koruyup geliştirmeyi, kadınları meslek sahibi yaparak aile ekonomilerini güçlendirmeyi ve boş zamanları verimli kullanmayı amaçlayan bir proje olan Kırıkkale Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi'ni (KIRMEK) açacaklarını duyurdu.

BAYANLARA YÖNELİK ÇEŞİTLİ FAALİYETLER DÜZENLENECEK

Atatürk Bulvarı üzerindeki Kırıkkale Evleri içinde bulunan 2 katlı yapıda yer alacak olan merkezde bayanlara yönelik çeşitli faaliyetler düzenlenecek. Bunlar arasında akademik kurslar, sanatsal faaliyetler (resim, ahşap boyama, takı tasarımı, müzik vb.) ve diğer etkinlikler (kent gezileri, eğlence etkinlikleri, aile danışmanlığı ve destek programları) yer alacak.

İlginizi Çekebilir

Belediye Meclis Üyesi Çağatay Kılıç toprağa verildi

İlginizi Çekebilir

Otomobil koyun sürüsüne çarptı.

İlginizi Çekebilir

BİNLERCE MAKARON KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45076

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#