• Dolar
    32.513
  • Euro
    34.835
  • Ç.Altın
    4.253
  • Altın
    2.490
KIRIKKALE
24°
02:8

İkindi'ye Kalan Süre

KIRIKKALE ADINA SEZER’E MİNNETTARIZ

KIRIKKALE ADINA SEZER’E MİNNETTARIZ


Kırıkkale Merhamet İslami Eğitim ve Yardım Derneği Başkanı Mustafa sadıç, AFAD Başkanı Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti.  Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla AFAD’ın başkanlığında yürütülen  ‘İYİLİK TRENİ AFGANİSTAN YOLUNDA’  kampanyasın çerçevesinde  Dünya Genelinde  Faaliyet gösteren 16 Vakıf  ve Yardım kuruluşunun arasına MERHAMET DERNEĞİ’de dahil edildi.  16 yardım kuruluşu  tarafından organize edilen İnsani yardım platformuna  Derneğimizin de dahil edilmesinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Eski Valimiz AFAD Başkanı Yunus Sezer i Makamın da Ziyaret eden  Merhamet İslami Eğitim Ve Yardım Dernegi Başkanı Mustafa Sadıç ,  Ocak ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  Direktifleriyle İçişleri bakanlığına Bağlı AFAD başkanlığında oluşturulan AFGAN halkının içinde bulunduğu açlik ve yoklukla mücadele eden halka İnsani yardım yapılma gayesiyle  oluşturulan ‘İYİLİK TRENİ AFGANİSTAN YOLUNDA’  Kampanyasını oluşturuldu. Dünya çapında insani yardım yapan 16 STK nın oluşturduğu platforma dahil edilmemize  desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk.   
Merhamet İslami Eğitim Ve Yardım Derneği Başkanı Mustafa Sadıç ,   İnsanlık Dramın  ın  yokluğun yoksulluğun ve açlığın yaşandığı AFGANİSTA vagonuna veren el olma amacıyla yola çıkan Derneğimizin yardım konvoyunda daimi  STK ların listesi içerisinde dahil olmamıza vesile olan AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer makamında ziyaret ederek Kırıkkale de yerel bir dernek olmamıza rağren müracaatımıza olumlu cevap veren Valimiz şehrimiz adına teşekkür ederek ‘ Kırıkkale’de küçük yerel bir derneğin Dünya çapında faaliyet gösteren kurumların arasına alınmamıza vermiş olduğunuz destekten dolayı minnettarız. Şehrimiz adına teşekkür ederiz. İnsani yardım anlamında Dünyada tanınan bilinen kuruluşların arasında Kırıkkale isminin anılması bizim için bir onurdur. Bu onura yaşattığınız için size ne kadar şükranlarımızı ifade etsek hakkınızı ödeyemeyiz ‘ dedi
Vali AFAD Başkanı Yunus Sezer’de Kırıkkale de görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek ‘Sizde olumlu bir talep geldi. Netice’de İnsanlığa hizmet anlamında bizde buna destek verdik İnsanlığa hizmet etmek isteyen bir vilayeti geri çeviremezdik. Allah Kırıkkale halkından razı olsun 2 trene insanlık adına battaniye desteği bulundunuz. Asıl bizim teşekküre etmemiz gerek. Kırıkkale halkı kadir şinaslıgını göstermiş. Bundan sonraki trenlerimizde de yardım kolileri içinde Kırıkkale ismini görmek bizi sevindirir. Anadolu’nun bağrında olan bir ilimizin yardım elini uzatması bitleri mutlu eder’ dedi

‘İYİLİK TRENİ AFGANİSTAN YOLUNDA’ kampanyasını oluşturan  16 STK, Türk Kızılay, Türkiye Diyanet Vakfı, İHH İnsani Yardım Vakfı, Deniz Feneri Derneği, Beşir Derneği, Hayrat Yardım Derneği, Yedi Başak Derneği, İDDEF, Verenel Derneği, ANDA Derneği, Fetih İnsani Yardım Derneği, Beka İlim ve Hizmet Derneği, İyilik Derneği, HAYDER, For Children Smile Derneği, Merhamet İslami Eğitim ve Yardım Derneğinde  oluşmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Delice’de dünürünü tüfekle vurdu

İlginizi Çekebilir

Ulusoy, Kırıkkale esnaflarını ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

692 sokaktan pis kokular geliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46340

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#