• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
00:26

Akşam'a Kalan Süre

KESKİN’E BAYAN ELİ DEĞECEK

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şebab Yücel Gedikali saha çalışmalarına devam ediyor.


Bir bayan aday olarak Keskin'e hizmet getirmekte kararlı olan Gedikali özellikle Keskin Belediyesi'ni üretime yönelik alanda aktif hale getireceğini dile getiriyor .

 “Memleketime sosyal belediyecilik hizmeti gerekiyor”Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, Keskin’in Bozkurt Mahallesi’ni paylaşarak, “Su yok, her taraf çöp, her yer harabeye dönmüş” dedi.

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, çalışmalarına devam ediyor. Keskin ilçesini sokak sokak gezen Şabab Yücel Gedikali, ilçedeki sorunları da değerlendiriyor. Şabab Yücel Gedikali bu kapsamda, Bozkurt Mahallesi’ne ait fotoğraflar yayımladı. Bozkurt Mahallesi’nde her yerde çöplerin olduğunu, suların bulunmadığını ve her yerin harabe olduğunu dile getiren Şabab Yücel Gedikali, “Memleketime, sistemli ve güzel bir sosyal belediyecilik hizmeti gerekiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nden emekli biri olarak öğrendiğim bütün hizmetleri, memleketimi güzelleştirmek için kullanacağım.” dedi.

 Keskin'in altı mahallesine eşit hizmet götürmede kararlı olduğunu belirten bayan adayı ilçenin yöre ürünlerini değerlendireceklerini Kooperatifler kurarak üretimi ve pazarlamayı teşvik edeceklerini dile getirdi.

Keskin'in Yüzyıllara dayanan tarihi derin olan bir ilçe olmasına rağmen yeterli kamu hizmetlerini alamadığı dile getirdi. Gelecek Partisi adayı Salı ve Perşembe günü belediyede halk günü yapacağını belirterek belediye kaynaklarını en değerli şekilde kullanacağını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

Serdar Eroğlu Gayrimenkul, hizmete açıldı

İlginizi Çekebilir

KARAYOL ASKON’U ZİYARET ETTİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de fırtına caminin minaresini yıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10378

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#