• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
04:33

İmsak'a Kalan Süre

Kazan, seçim çalışmalarını yeni projelerle hızlandırıyor

Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan, seçim çalışmalarını hızlandırarak ilçe için yeni bir proje duyurdu. Kazan, Yahşihan için yeni bir sosyal tesis inşa edeceğini açıkladı.


Yahşihan Belediye Başkan Adayı Kazan, Yahşihan için yeni bir projeyi duyurarak seçim çalışmalarını hızlandırdı. Kazan, esnafları ziyaret ederken aynı zamanda Yahşihan halkının talep ve önerilerini de dinleyerek gelecek planlarını şekillendirmeyi sürdürüyor.

KAZAN'DAN YENİ BİR PROJE DAHA

31 Mart'ta gerçekleşecek seçimler akabinde kazanması durumunda Kazan, ilçenin eksiklerini tamamlamak ve daha yaşanabilir bir gelecek sunmak amacıyla yeni projelerini açıklamaya devam ediyor. Kazan, seçilmesi halinde projelerini hızla hayata geçireceğini belirtirken, İlçenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde eğitim ve dinlenme tesisleri, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi alanları kapsayan bir yapı inşa edileceğini açıkladı. Bu projelerle Yahşihan'ın yaşam kalitesi ve hizmet alanları genişletecek projelerini hayata geçireceğini belirtti.

 

İlginizi Çekebilir

Can, bakan yardımcısı oldu

İlginizi Çekebilir

Su ne zaman gelecek?

İlginizi Çekebilir

Sırrı Yılmaz görevden alındı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47506

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#