• Dolar
    32.438
  • Euro
    34.850
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.432
KIRIKKALE
25°
08:29

Öğleye kalan Süre

KARAYOL’DAN KAMU- STK İŞ BİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRME MESAJI

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, Kırıkkale’deki sendikal faaliyetlerin çalışmalarını yakından takip ederek, özellikle belediye çalışanlarının haklarının korunması noktasında titiz olacakları mesajını verdi.


Farklı platformlarda vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, Özsağlık – Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran’ı ziyaret etti.

Karayol’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Erduran, kamu- STK iş birliğinin şehirdeki çalışma barışının korunması ve ahengin sürmesi açısından önemli olduğunu dile getirdi. Murat Erduran ayrıca sağlıkla ilgili Karayol’un projelerini merakla beklediklerini ifade ederken, Kırıkkale’nin gelişmesi noktasında iş birliğine açık oldukları mesajını verdi.

Merih Karayol da, sendikal faaliyetlerin işçilerin haklarının korunması noktasında önemli bir görevi ifa ettiğini belirterek, “Biz Kırıkkale’yi ortak akılla yöneteceğiz derken kast ettiğimiz şehrin tüm dinamiklerinin fikrine başvurmak… İşçisiyle, esnafıyla, öğrenciyle, iş vereniyle uyumlu  ve mutlu bir şehri birlikte inşa etmek… Bu nedenle de her kesimin görüşlerini dikkatle not ediyor, özellikle çalışma barışını koruyan sendikal faaliyetleri de destekliyoruz. Bizler de Kırıkkale Belediyesinde çalışanlarımızın hakkını, hukukunu koruyacağız” dedi.

Karayol, sağlıkla ilgili çalışmalarda istişare içinde olacaklarını da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

Orhan Öztürk, çiftçilerin prim yükü hafifletilmeli

İlginizi Çekebilir

ŞANSAL KOVİD 19'A YAKALANDI

İlginizi Çekebilir

Jandarmadan vatandaşlara dolandırıcılığa karşı bilgilendirme

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79719

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#