• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
23°
05:11

Öğleye kalan Süre

KARAYOL’DAN GENÇLERE ÖZEL PROJELER

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) Kırıkkale Şubesi ziyaretinde özellikle gençlere yönelik projelerle kötü alışkanlıkların önüne geçmeyi planladıklarını duyurdu.


Seçim çalışmalarında özellikle gençlerden ilgi ve destek gören AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, YEDAM Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek, gençlere yönelik mesajlar verdi. YEDAM’ın çalışmalarıyla ilgili bilgi de alan Karayol, özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sosyal ve kültürel projeleri hayata geçireceklerini ve sportif faaliyetlere özendireceklerini söyledi.

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette bilinçlendirme ve bilgilendirmeye yönelik ortak projeler üzerinde de duruldu. Gençlerin daha iyi yetişmesi noktasında Belediyenin de sorumlulukları olduğunu ifade eden Karayol, “Biz gençlerimizi kazanmanın geleceği kazanmak olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, zihinsel, fiziksel açıdan sağlıklı olmaları için bilinçlendirme faaliyetlerinin öneminin farkındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’… Projelerimizi hayata geçirdiğimiz zaman sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle hem zihin dünyalarını hem yeteneklerini hem de duygu dünyalarını zenginleştireceğiz.”

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İlginizi Çekebilir

Gece uykudayken akrep soktu

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70731

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#