• Dolar
    32.498
  • Euro
    34.986
  • Ç.Altın
    4.084
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
27°

Kalıcı öğrenme için proje hayata geçirildi


Kırıkkale'de ilkokul öğrencilerine yönelik hayata geçirilen proje sayesinde daha kalıcı ve etkili öğrenme sağlanıyor. Öğrenciler, proje sayesinde hem eğleniyor, eğlenirken de öğreniyorlar.

Mehmet Uzelli İlkokulu İngilizce öğretmeni Saynur Yavuz ve sınıf öğretmeni Hatice Pehlivan Erol koordinatörlüğünde "Çocuklarımız Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor-Let’s have fun learning" e-Twinning projesi hayata geçirildi.

Hazırlanan proje ile öğrencilerin web 2 araçlarını derslerde kullanarak ve oyunla bütünleştirerek kalıcı öğrenmeleri hedefleniyor.

Projeye Türkiye’nin yanı sıra Romanya, Polonya ve Yunanistan’dan da katılımcıların olduğunu belirten İngilizce öğretmeni Yavuz, proje kapsamında çeşitli materyalleri kullanarak ve web 2.0 araçlarıyla oluşturulan oyunlarla dersleri daha eğlenceli hale getirmeyi ve bu sayede de öğrencilerin eğlenirken öğrenmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Sınıf Öğretmeni Erol ise,  "Öğrenciler bizlerin rehberliğinde web 2 araçlarını kullanarak ve oyunlar oluşturarak çok eğlenceli vakit geçiriyorlar. Bu sayede sürekli aktif katılımcı olan öğrenciler, aynı zamanda da başarmanın da hazzını yaşayarak bu sayede öğrencilerin güven duyguları da gelişmiş oluyor." ifadelerini kullandı.

Erol, projede görev alan öğrencilerin etkinlikler yaptıkça özgün fikirler ürettiklerini, öte yandan yardımlaşma ve dostluk gibi değerlerin de yaşatıldığını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

Yılmazer ‘’Kırıkkale'yi Dünyaya Tanıtacak Bir Adım: Uluslararası Silah Fuarı’’

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale ekipleri Sarıkamış'ta

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediye meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34017

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#