• Dolar
    32.269
  • Euro
    34.950
  • Ç.Altın
    4.002
  • Altın
    2.437
KIRIKKALE
21°
00:26

İkindi'ye Kalan Süre

Kafa Kafaya Çarpışan İki Otomobilde 4 Kişi Yaralandı

Kırıkkale'de sollama yapan bir otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı


 Kırıkkale'de sollama yapan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Kırıkkale merkez ilçeye bağlı Ahılı köy yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.D. idaresindeki 42 YD 995 plakalı otomobil, sürücüsünün önündeki aracı solladığı esnada H.A.'nın kullandığı 06 DEA 252 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında sürücüler ile A.T. ve A.T. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 52 yaşındaki C.D.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada kullanılamaz hale gelen iki otomobilde çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli kadın girişimci Eroğlu; Kırıkkale’ye lokma ikram etti

İlginizi Çekebilir

Bildik: Tüm hemşerilerimden özür dilerim

İlginizi Çekebilir

Ergin, Yahşihan'da kadın istihdamı artacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88504

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#