• Dolar
    32.654
  • Euro
    35.489
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.327
KIRIKKALE
21°
02:6

İmsak'a Kalan Süre

KADIN ANNEDİR

KADIN ANNEDİR


KADINLAR İÇİN ÖNEMLİ TEŞVİKLER YAPILIYOR

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali’ adı altında program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten çeşitli konuşmalar yapıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDIK

Sosyal medya hesabından program hakkında paylaşım yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ilimizde düzenlenen "Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali” Buluşmaları programına katılarak Kırıkkale'nin emektar kadınları için verilen devlet destek, hibe ve teşvikleri dinledik. Belediyemiz Mahalle Konaklarınca verilen eğitimler hakkında bilgi verdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum Bir güne sığmayacak bir gündür, Kadınlar günü. Kadın deyip geçmeyin, Kadın Anne dir. Anne nin ayaklarının altında Cennet vardır. ” dedi.

İlginizi Çekebilir

Bakan Özer’den tatil sonrası için yeni açıklama

İlginizi Çekebilir

Cezayirli öğrenciler Kırıkkale kültürünü öğrendi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin Adayı Yılmazer

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90315

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#