• Dolar
    32.599
  • Euro
    34.836
  • Ç.Altın
    4.284
  • Altın
    2.497
KIRIKKALE
24°
03:32

İkindi'ye Kalan Süre

İYİ PARTİ SEÇİM ÖNCESİ SON VİRAJA GİRDİ

İYİ Partili IL BAŞKANI ALTINIŞIK: “SIKILMADIK EL, ÇALMADIK KAPI, DERDİNİ DİNLEMEDİK VATANDAŞ BIRKMAYACAGIZ"


SEÇİM OLMASA DA SAHADAYIZ 
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık önderliğinde yarın seçim varmış gibi Kırıkkale’nin nabzını tutan İYİ Partililer, esnafları dinleyip vatandaşlarla bir araya geliyor. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve yönetim kurulları ile partililerle birlikte tüm teşkilat sokaklarda görev alarak vatandaşın sorunlarını dinliyor. Vatandaşın takdirini kazanan iyi partililer “Seçim öncesi son viraja girdik Seçim olsa da, olmasa da biz her zaman sahadayız. TÜM Kırıkkale ilerle bereberiz ve olmaya devam edeceğiz bu günde yarında” dediler. 

İYİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜN DOSTUYUZ 
İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık insanların sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanlarında olduklarını söyleyerek, “Sahada çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor. Partililerimizle birlikte tüm vatandaşlarımıza ulaşarak, bıkmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırıkkale ve ilçelerinde sıkılmadık el, çalmadık kapı, derdini dinlemedik vatandaş bırakmama azmiyle çalışmalarımıza hız verdik. İYİ Parti’nin bu ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu herkese anlatarak, herkesin İYİ olması için uğraşacağız TÜM Kırıkkale lilere  şeref sözümüzdür bu gün değil her zaman yanlarında olacağız. Siyasete yeni bir anlayış getiriyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Akşener'e gençlerden anlamlı hediye 

İlginizi Çekebilir

Adnan Duman, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37602

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#