• Dolar
    32.444
  • Euro
    34.847
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
08:10

Öğleye kalan Süre

Hainleri meclisten çıkartın

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, “Kırıkkale Şehitler diyarından sesleniyorum.


Bu vatan hainlerine her zaman her yerde kafalarını kırmaya ant içtik. Şu günlerde terörün yine hortladığını görüyoruz."dedi.

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Türk Milleti olarak Devletimiz olarak ordumuz olarak her zaman misliyle cevap veriyoruz Türk Milleti olarak artık bu terör olayların Şehit anaları Ağlamasın gereken ne yapılması icap ediyorsa yapıyoruz yapmak istiyoruz meclisteki uzantılarına denen hainlere sesleniyorum. Devlet olarak bu hainlere seçim yardımları, paralar verilmesin artık.

DEVLETİ YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR

Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu hainlere kesinlikle seçim yardımı yapmamalı. Mahalli idareler seçim var yine. Bunlar ödenek alacak. Bu ödenekler bir an önce kesilmesi ve gerekirse bir an önce kanun çıkartılarak, bu hainlerin parası kesilmesi lazım. Biz şehit aileleri olarak her zaman devletimizin milletimizin yanında oluyoruz. Bu hainler Devleti yıkmaya çalışıyorlar. Bizim vergilerimizle meclisimizden, yüce meclisimizden, Gazi meclisimizden oturdukları yerden hem para alıyor hem de devletimi yıkmaya çalışıyor.”

İlginizi Çekebilir

MUHAFAZAKÂR MISIN?

İlginizi Çekebilir

Belediye asıl görevini yapmıyor

İlginizi Çekebilir

AK Parti ilçe başkanını tüfekle yaralayan muhtar adayı serbest bırakıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60529

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#