• Dolar
    32.346
  • Euro
    34.769
  • Ç.Altın
    3.959
  • Altın
    2.392
KIRIKKALE
19°
02:53

İkindi'ye Kalan Süre

Göktürk inşaat gelişmeye devam ediyor

Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin inşaat sektöründe zirvede bulunan Göktürk İnşaat yaptığı bilimsel ve kurumsal kimliği ile büyük bir takdir topluyor.


İzzet ,Seyit ve Dursun Yurt kardeşler tarafından kurulan ‘Göktürk İnşaat   Kırıkkale’de Ankara’da, Kırıkkale’de ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yaptığı inşaatlarla ‘Bir’ numara olmaya devam ediyor. Teknoloji, Bilim, kurumsal kimlik, kalite ve oto kontrollü bir çalışmayla kendini zirveye taşıyan Göktürk İnşaat, geleceğin evlerini şimdiden müşterilerine sunmanın haklı gururunu yaşıyor.

Önce müşteri memnuniyeti diyen Göktürk İnşaat yaptığı çalışmaları ve atılımlarını gazetemiz ile paylaştı. Ne söz verdilerse yerine getirdiklerini vurgulayan Göktürk İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Yurt, “20 yıldır inşaat sektörüne aktif olarak hizmet sunuyoruz. 2010 yılından itibaren konut sektöründe faaliyet göstermekteyiz.

Konut, dükkan, iş yeri üretiyoruz. Gayrimenkul geliştirme konusunda sektörü takip ediyoruz. Arge’ye önem veriyoruz. 2-Göktürk inşaat olarak temel felsefemiz insanlara güvenli konutlar inşa ederek hem hayatlarını güvence altına almak hem de yatırımlarını. Hele hele konut yapımında hedefimiz sınıfının güvenilir, saygın ve en iyisi olmaktır. 3- İnşaat sektöründeki çözüm isteyen değişik iş kalemlerini taahhüt olarak yapmamız nedeni ile aranan firma olmamızdan dolayı bu zamana kadar sıkıntı yaşamadık.

 

Maliyet+kar =birim fiyat usulü ile çalıştık bu konuda yaptığımız işin kalitesinden ödün vermedik. 4-Göktürk inşaat olarak müşterilerimizin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre genellikle arsaları satın alıp konutları yapıyoruz. Bu da müşterilerimizle ve firmamız arasında güven ortamı oluşturuyor

Her binada yaklaşık 230 adet fore kazık mevcut olup bunların boyları yaklaşık 14 metre enleri 1 metreye yaklaşmaktadır. Bu proje Kırıkkale’de bir ilktir. 6. Özellikle 06 Şubat depreminden sonra vatandaşlarımız yeni binalarda da hasar meydana geldiğini gördükten sonra sağlam güvenilir teknolojiye uygun olarak yapılan konulara yönelmişlerdir. İnsanlarımızın bu ihtiyaçlarını gördükten sonra İstanbul teknik üniversitesi ile görüşme yaparak en son başladığımız 200 adet konutu depreme dayanaklı ve insanların korkularını giderecek şekilde yapılmaya başlanmıştır.

Sözlerine devam eden Göktürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Yurt İnşaat sektöründe çalışan tüm arkadaşlarıma, Girişimci olunuz., Hayal kurmaktan korkmayınız. Taşıyabileceğiniz risklerin altına giriniz. Teknolojiyi takip edip araştırmacı olunuz. İş hayatınızda en büyük sermayeniz Dürüstlüktür, Güvendir. İnsanlar arasında kuracağınız iyi ilişkilerdir. Unutmayın ki << HAKLI OLAN GÜÇLÜ DEĞİLDİR; GÜÇLÜ OLAN HAKLIDIR>> Şimdiye kadar firmam olarak hakkımızda olumsuz bir şey duymadık. Hep takdir gördük.

konut yapımında şimdiye kadar hep öz kaynaklarımızı kullandık. Sektör bugün öyle bir hale geldi ki; meslekten olmayan inşaat sektörünü bilip bilmeden bodoslama dalan insanlar inşaat sektörüne girip insanları zor durumda bırakmışlardır. 06 Şubatta yaşanan deprem örneği gibi. Yeni yapılan binalar hasar görmüş ve insanlara mezar olmuştur.

Şirket tanıtım dosyamızda ve şirket referanslarımızda gördüğünüz gibi.”

MİSYON

Yurt, “Güvenilir bir gayrimenkul geliştiricisi olarak müşterilerimize yenilikleri ve kaliteyi en iyi şekilde en iyi şartlarda ve en kısa zamanda temin ederek memnuniyeti sağlamaktadır. Kaliteli tasarımları ulaşılabilir fiyatlara sunmak müşterilerimizin beklentilerine en uygun çözümleri üreterek memnuniyetlerini en üst seviyede tutmak taahhüdümüz altında olan proje teslimlerini zamanında ve standartlara uygun tamamlamak tedarikçileri kalite sisteminin bütünü içerisinde değerIendirip hep birlikte sürekli iyileştirmeyi amaçlamak teknolojik gelişmeleri takip etmek ve uygulamak iş güvenliği konusunu birinci dereceden önemli kılmak ve geliştirmek mümkün olduğu ölçüde çevre dostu yapı malzemelerini kullanmak uygulamak ve çevreye saygılı olmak misyonumuzdur.”

VİZYON

Yurt, “Müşteri ve çalışanlarına artı değer sağlayan kaliteli ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen toplumsal sorumluluğunun bilincinde değerlerine sadık güvenirliği kalite yönetimi ütün ve hizmet çeşitliliğinde öncülüğü uzman personeli ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ilk akla gelen ve tercih edilen kurum olmaktır.”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de İttifak Olmayacak

İlginizi Çekebilir

AFAD’dan Pakistan’a insani yardım malzemesi

İlginizi Çekebilir

Ara tatiller kalkıyor mu?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41739

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#