• Dolar
    32.391
  • Euro
    34.807
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.396
KIRIKKALE
19°
06:49

Öğleye kalan Süre

Meteoroloji Uzmanları uyardı:

Meteoroloji Uzmanları Kırıkkale dahil olmak üzere Türkiye genelinde önümüzdeki dört gün boyunca yağışlar bekleniyor.


Uzmanların verdiği bilgilere göre, Türkiye genelinde Kırıkkale dahil olmak üzere önümüzdeki dört gün boyunca yağışlar bekleniyor. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak, ancak özellikle doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı da görülebilecek.

TÜM TÜRKİYE'DE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Uzmanlar, Türkiye'nin yeni bir yağışlı sistemin içine girdiğini belirtiyor ve bu sistemin önümüzdeki günlerde Ege bölgesinden başlayarak Doğu Anadolu'ya doğru ilerleyeceğini açıklıyor. Cuma ve Cumartesi günleri yağışlar aralıklarla devam edecek. Bu yağışlı hava sistemiyle birlikte sıcaklıklar hızla düşecek ve 5 ila 6 derece arasında azalacak. Dolayısıyla, yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin altına inecek.

YURT GENELİNDE SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA İNECEK

Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde de sıcaklık düşüşleri bekleniyor. Özellikle Cumartesi günü yağışların devam edeceği ve üç büyük şehirde sıcaklıklarda 6 ila 7 derecelik bir düşüş öngörülüyor. Hafta sonuna doğru Ankara'da en yüksek sıcaklıklar 8 ila 9 dereceye kadar düşecek. İzmir'deki en yüksek sıcaklıklar ise 16 ila 17 derece arasında seyredecek.

 

 

İlginizi Çekebilir

Gönüllü vatandaşlar sokak hayvanları için yuva yaptı

İlginizi Çekebilir

Spor Müdürü Aziz Sinan Alp Alındı

İlginizi Çekebilir

İlimizde Yoğun Sis Etkili Oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42715

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#