• Dolar
    32.535
  • Euro
    35.175
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.437
KIRIKKALE
25°
04:36

Öğleye kalan Süre

Genç Sporcu’dan anlamlı gösteri

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında Kırıkkale'de saygıyla anıldı.


Kırıkkale’de okullar arası en  güzel gösteri Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi öğrencisi Cihan Yılmaz’ın zeybek gösterisi oldu.Mustafa Kemal Atatürk’ün en çok sevdiği oyunu sergileyen rahametli Necati Karabaş Ateşçi Boks kulübü sporcusu Cihan okul arkadaşlarına büyüleyici bir gösteri yaptı.Diğer taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında Kırıkkale'de saygıyla anıldı. Saat 09.05'te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Kırıkkale'de, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma töreninde Vali Mehmet Makas, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Atatürk büstüne çelenk sundu. Törene katılan protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar, saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulundu. Meydandaki vatandaşlarla trafikte araçlarını durduran sürücülerin de katıldığı saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu, bayraklar yarıya çekildi.

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİ DEN STK LARA ZİYARET

İlginizi Çekebilir

Hizmette dayanışma örneği

İlginizi Çekebilir

Keskin Çolakoğlu ile güzelleşecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87564

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#