• Dolar
    32.361
  • Euro
    34.800
  • Ç.Altın
    3.960
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
19°
03:40

İkindi'ye Kalan Süre

FOTOĞRAF SANATÇILARI HAYMANA DA

Fotoğraf Sanatçısı ve Oyuncu TFGK kurucusu Barış Kerim Cesur ve Duayen Fotoğraf Sanatçısı İlyas göçmen Haymanalılarla buluşacaklar.


Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu TFGK Kurucusu Barış Kerim Cesur ve Duayen Fotoğraf Sanatçısı İlyas Göçmen Ankara Haymana Belediyesine Konuk Oluyor, Çeşitli Etkinliklerin Yapılacağı İlçe de Cesur ve Göçmen Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’u Makamında Ziyaret Ederek Programlarına Başlayacaklar. Duayen Sanatçı İlyas Göçmenin Başkan Turgut’a Kendi Fotoğraflarından Oluşan Kitabını İmzalayıp takdim edecek. Ardından 19 Temmuz’dan başlayarak 22 Temmuz Cumartesi Gününe Kadar Ankara Merkezli Programlar Olmak Üzere Çeşitli Söyleşi, Foto Safari ve Benzeri Etkinliklerle Haymanayı Karelerinde Ölümsüzleştirecekler. Halka açık olarak yapılacak olan etkinliklere fotoğraf severlerin yoğun ilgisinin olması bekleniyor. 

 

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale’de trafik yoğunluğu

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, jandarma personeliyle iftar yaptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46235

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#