• Dolar
    32.265
  • Euro
    34.766
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
23°
00:42

Akşam'a Kalan Süre

Sungur ‘’Bundan Sonra Susmayacağım’’

Yahşihan Belediye Başkan aday adayı olan Yahşihan eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur, destek için kolları sıvadı.


İlk açıklamasını Bayrak gazetesine yapan Ahmet Sungur 4.5 sene onlar konuştu bundan sonra konuşma sırası bizde.Bundan sonra susmayacağım belgelerle kayıtlarla insanlara her şeyi anlatacağız.

Ahmet Sungur, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinden Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu söyledi

Sungur''Doğma büyüme bu memlekette yetiştik.Bu şehirde yaşadık. Bundan sonraki süreçte de inşallah bu şehirdeyiz.2009 ile 2019 yılları arasında Yahşihan belediye başkanlığı yaptım.Yeniden nasip olursa bir dönem daha adaylığı düşünüyorum.Tabiki partimiz uygun görür vatandaşlarımızda bizi tercih ederse 2024-2029 yıllarında ömür de varsa yeniden Yahşihan da eksik olan işleri hatta hiç yapılmayan işleri tamamlayacağız.

Bir bıraktığımız durumları biliyoruz. Kanalizasyon ile olan sıkıntıyı. Şuanki durumda hangi noktada olduğunda çok iyi biliyoruz.Belediye çok büyük bir borç yükünün altında olduğunu da biliyoruz.

Bizim seçimlerimiz 2019 da Türkiye nin en borçlu belediyelerinden biri diyorduk ama, onlar bu günleri kastederek söylemişler.Türkiye nin en borçlu Belediyesi noktasına da getirdiler.Bu borcuda ancak bizim gibi tecrübeli deneyimi olan bir ekip ödeyebilir.Tıkanmış olan Belediyeyi ay başında maaş verir mi vermez mi sıkıntısını bizim gibi deneyimli bir ekip kalkabilir.Fırsat olduğu taktirde bu borç yükünün altından kalkacağız.Birbirine küsmüş kahveleri cenazeleri ayrılmış toplumu yeniden barıştırmak bize naip olacak.Geçmiş dönemlerde birçok hizmetlerin altına imza attık.Nasip olursa adaylığımız açıkladığında tekrardan hizmetlerimiz devam edecek.Yeni projelerimizi Yahşihanımız için açıklayacağız.Öncesinde tıkanmış olan belediye yi işler haline getireceğiz.İşçinin aceba bu ay maaş alırım mı korkusu olmayacak.Aceba yaptığım hizmetin karşılığını alırım mı alamam mı korkusu olmayacak.Yine güveni ve huzuru hissettireceğiz.Yeniden başlayacağız 2024 de aldığımız bayrağı 2029 da bizden sonraki gelen Yahşihan sevdalısı ,aklı fikri gecesi gündüzü Yahşihan olan bir kardeşimize teslim ederiz diye düşünüyorum''dedi.

 

Projeyi bulmak çok kolay

Sungur ‘’Proje bulmak çok kolay,ekranların huzurunda anlatmak çok kolay.Bir dünya projemiz var demek çok kolay.İnsanların bugün hiçbir proje yapamadığını görüyoruz.Proje ekip çalışması ile olur.2019 yılında yer teslimi bizim tarafımızdan yapılmış , bizden sonraki gelen arkadaşlarımıza nasip olmuş yapamadıkları ve yanlış uyguladıkları bir durum.Alt yapı projemizde bizim projemiz,bugün yapmaya çalıştıkları cami projesi de bizim dolayısı ile bizim yapmış olduğumuz işler.Şu var devlette devamlılık esasdır.o projeyi biz başlattık,sevabı olan bir proje ise kimin döneminde yapıldığı ama günahı olan bir proje ise bu yapmak doğru değil.Söz uçar yazı kalır.Geçmiş dönemde hangi tarih de nereye müracaat ettiğimiz belli.Hangi tarihte hangi projenin nerden geçeceği belli.Bu bizim kayıtlarımızda var.Resmi kayıtlarda mevcut.

Şehirde ne yapacağız deyip yapmadıkları ortada.Her şey ortada görüyoruz.Bu konuda kimse ile polemiğe girmek istemiyorum, ama gerçekleri de bilmek bizleri Kırıkkale’nin Yahşihan’ın hakkı.İlerki günlerde yapılanı ve yapılmayanı ne yapacağız ne edeceğiz hepsini tek tek anlatacağız.4.5 senedir sustuk onlar konuştu.Bundan sonra konuşmak bize düşer.Eksik noksan neyse hepsini tartışırız.Her şeyi halk izah etmek bizlerin boynumuzun borcu. Bu vebalden kaçma şansımız yok.Hz Ömerin adaletini uygulayacak deyip sadece bunu sözde yaptıklarını da , ne işle meşgul olduklarını da biz biliyoruz.Evraklarla bilgilerle insanlara anlatacağız.Bakalım kim haklı kim haksız göreceğiz.Yahşihanı adından sanından bahsedilir bir ilçe yapacağız''dedi.

İlginizi Çekebilir

Kandiller müstesna günlerdir

İlginizi Çekebilir

Odunluk yangını korkuttu

İlginizi Çekebilir

Ergin, Yahşihan'da kadın istihdamı artacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37926

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#