• Dolar
    32.219
  • Euro
    34.652
  • Ç.Altın
    3.966
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
27°
00:16

Öğleye kalan Süre

Fi Yapı Mağdurlarına Sevindirici Haber!

Encümenin yıkım kararını hukuka taşıyan Fi Yapı İnşaat Kırıkkale mahkemesine sunduğu deliller doğrusunda yürütmeyi durdurma kararı aldı.


Hatırlanacağı gibi Kırıkkale İl Genel Meclisi tarafından inşaat yönetmeliğine uygun yapılmadığı gerekçesiyle yıkım kararı alınan Fi Yapı İnşaat'ın Yahşihan'daki projesindeki bin konutun akıbeti Kırıkkale'de şok etkisi oluşturmuştu.

YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI ALDI

2012 yılından beri evlerine kavuşamayan Fi Yapı mağdurları Encümen'in aldığı bu karar sonrası ikinci bir şok yaşayarak hukuki mücadele başlattılar. Encümenin yıkım kararını hukuka taşıyan Fi Yapı İnşaat Kırıkkale mahkemesine sunduğu deliller doğrusunda yürütmeyi durdurma kararı aldı.

 KARAR SEVİNDİRDİ

Fi Yapı İnşaat adına açıklamada bulunan firma temsilcisi Bahtiyar Karapolat hukuki mücadelenin kendilerinin lehine sonuçlanacağına emin olduklarını belirterek kat maliklerinin haklarını sonuna kadar savunacaklarını dile getirdi. Mahkemenin kararı 1000'e yakın kat maliki tarafından sevinçle karşılandı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de FETÖ’nün mali yapılanmasına operasyon: 3 gözaltı

İlginizi Çekebilir

Yeni müdür göreve başladı

İlginizi Çekebilir

Pakistan’daki selzedeler için Kırıkkale’den yardım gönderildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78513

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#