• Dolar
    32.368
  • Euro
    34.979
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.324
KIRIKKALE
21°
04:6

Öğleye kalan Süre

FETÖ sanıkları yeniden hakim karşısında

.


Kırıkkale’de aralarında eski akademik ve idari personelin bulunduğu 20 kişinin FETÖ/PDY’den tutuksuz yargılanmasına devam edildi.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada Kırıkkale Üniversitesi’nde görevliyken meslekten ihraç edilen aralarında akademik ve idari personelin olduğu 20 kişinin "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz yargılanan sanıklar E.B., İ.T. M.K., A.Ç.R.O., M.I. T.B., E.A., E.Y., M.Ü., A.K. ve D.E ile avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu. A.B. isimli sanık İzmir’den Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katılırken, 7 sanık ise duruşmaya gelmedi. Hakim karşısına çıkan diğer sanıklar, suçlamaları reddederek beraatlarını talep etti. Sanıkların ve avukatların ifadeleri sonrasında mahkeme heyeti, duruşmayı 18 Mayıs gününe erteledi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de firari şahıs şok uygulamada yakalandı

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Freni boşalan kamyon 5 araca çarptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49712

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#