• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
05:20

Öğleye kalan Süre

DOKTORA SALDIRI SAĞLIGINIZA SALDIRIDIR KINIYORUZ....

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane acil servisinde yaşanılan olaya tepki gösterdi. Albayrak, “Yaşanılan bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Bizler insanlarımızın canını kurtarmak için mücadele ederken bu durumlarla karşılaş


SAĞLIKÇILARIMIZIN YANINDAYIZ

Konuyla ilgili kurumun sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak “Her zorluğa karşı görevini en iyi şekilde sunma gayretiyle çalışan ve hedefi sadece hastalara yardım etmek olan sağlık çalışanlarımıza yönelik sözlü ve fiziksel saldırı bizleri derinden üzmüştür. Hastanemiz Acil Servisimizde 17/01/2023 tarihi, akşam saatlerinde yaşanan sağlık çalışanlarımıza ve görevli doktor arkadaşımıza yapılan şiddeti kınıyor, amaçları en iyi sağlık hizmetini en kısa zamanda vermek olan ve bu hizmeti verirken kendi hayatlarını bile hiçe sayan günün 24 saati mesailerini bu uğurda harcayan sağlık çalışanlarımızı destekliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

ÖNAL MAZBATASINI ALIYOR

İlginizi Çekebilir

GÖKÇEK''Sanata ve sanatçıya sahip çıkın''

İlginizi Çekebilir

BAĞIMLI GENÇLERE FUTBOL’LU DESTEK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49680

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#