• Dolar
    32.573
  • Euro
    34.937
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.443
KIRIKKALE
25°
02:20

İmsak'a Kalan Süre

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanı Varol idealı adayımız var

Deva Partisinin Aralık başında ülke genelinde 51 aday açıkladığını Aralık sonunda ise ikinci grup adaylarının tanıtılacağını bildirdi.


Başkan Varol 81 ilde olduğu gibi Kırıkkale’de de Belediye Başkan Adaylarının iddialı bir isim olacağını ve hem daha iyi yöneteceğini hem de  daha temiz yöneteceğini söyledi.

ADAYIMIZ İDDİALI OLACAK

Varol Kırıkkale Belediye Başkan Adayı tarifi yaptı. “Belediye başkan adayımız Demokrasiye önem veren,Atatürkü seven,Güvenilir,Yenilikçi,Halktan,Eşitlikten yana olan,Adaletli,İsmi şaibelere karışmamış ve eskimemiş bir isim olmasına özen göstereceğiz”dedi.

Açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

Deva Partisi olarak Aralık ayı başında 51 belediye adayımızı açıkladık.Geçtiğimiz hafta sonu ise adaylarımız Genel Merkezimizde  “Deva Belediyeciliği” kapsamında eğitimlerine başladı.Biz eğitime önem veren bir partiyiz.Hem mevcut başkanlardan daha iyi yönetmeye hem de daha temiz yönetmeye talibiz.

81 ilde olduğu gibi Kırıkkale’de de Deva Partisinin adayını çıkartacağız.Adayımız iddialı olacak belediyemizi  hem iyi yönetecek hem de temiz yönetecek.Seçimlerde ise kazanma mücadelemizi ortaya koyduğumuzda tüm hemşerilerimiz bunu görecek.

SİYASETİN YENİLENMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ

Deva Partisinin Kırıkkale Belediye Başkan Adayının  Demokrasiye önem veren,Atatürkçü,Güvenilir,Yenilikçi,Halktan,Eşitlikten yana olan,Adaletli,İsmi şaibelere karışmamış bir isim olmasına özen göstereceğiz.Biz siyasetin yenilenmesi gerektiğine inanıyoruz. Yeni ve genç isimler ortaya çıksın istiyoruz.Bakıyoruz ki ideolojik olarak uyuşmayan,zıt düşüncede isimler koltuk uğruna bir arada olabiliyor.Biz bu konuda tüm samimiyetimizle demokrasinin gereği olan eşit temsiliyeti savunacağız.Vatandaşımızı kendi fikir ve düşünce dünyasına zıt isimlere oy vermek zorunda bırakmayacağız.Özellikle siyasette kadınların öncülük etmesine önem gösteriyoruz.Değerlendirmelerimiz ve istişarelerimiz bu yönde devam ediyor.Gelişmeleri ilerleyen süreçlerde size aktarmaya devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli çiftçilere tohum ve arı kovanı desteği

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi!

İlginizi Çekebilir

AK Parti Ankete yöneldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63519

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#