• Dolar
    32.427
  • Euro
    34.838
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.398
KIRIKKALE
19°
03:1

Öğleye kalan Süre

Çullulu vatandaşlardan, Ulusoy’a tam destek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Çullu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ulusoy, “Şehrin sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, çalışmalarına devam ediyor. Ulusoy bu kapsamda, MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve MHP teşkilatı ile birlikte Çullu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ulusoy burada yaptığı konuşmada,”Değerli hemşehrilerim, malum bir yola çıktık. Allah nasip ederse 31 Mart'ta kazanmak adına canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Tabii ki bizim tek başımıza çalışmamız, koşturmamız çok bir şey ifade etmiyor. Buradan siz değerli hemşehrilerimizin bizlere güçlü bir şekilde omuz atması gerekiyor. Bu desteği vereceğinizden hiçbir şüphem yok. Hepinize güveniyorum, siz de bana güvenin ve desteklerinizi esirgemeyin”

“Belediyecilik bizim işimiz diyoruz. On beş yıllık bir tecrübemiz var. Birikimimize, tecrübemize ve ekibimize güveniyoruz Allah'ın izniyle. Kırıkkale'nin problemlerini biliyoruz çözüm yollarını biliyoruz. Dolayısıyla hiç acemilik çekmeden, hemen mazbatayı alır almaz, kolları sıvayarak şehrimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Şimdi en büyük problemlerinden birisi altyapı. Dolayısıyla şu problemi bizim önceliğimiz altyapı olacak. Belki bu biraz hemşehrilerimizi rahatsız edecek, mağdur edecek ama biz en az mağduriyetle, en kısa zamanda su sorununu çözüp tarihe gömmek istiyoruz. Çünkü gerçekten her şeyin başı altyapı.”

“Altyapı olmadan üstüne ne yaparsanız yapın, bir türlü tutmuyor. Bunu tecrübemizle biliyoruz. Biz Kırıkkale’yi ayrılmadan, ayrışmadan canla başla üretken belediyecikle tanıştırmak istiyoruz. Biliyorsunuz Milliyetçi Hareket Partisi, belediye başkanları bulunduğu memlekete en çok hizmet eden, en kaliteli hizmet eden belediye başkanlarına sahip. Biz de sizlerin de desteklerinizle, 31 Mart'tan sonra devamını getirmek istiyoruz. Üretken belediyeciliği sizle tanıştırmak istiyoruz. Buna tecrübemiz de var imkanınız da olacak, gücümüz de olacak. Neticede bir Cumhur İttifakı'nın ortağıyız. Bir nevi iktidarız. Hiçbir zaman bu yatırımlarda bir mali sıkıntı çekmeyeceğimize inanıyoruz. Biz zaten altyapıyı çözdüğümüz zaman kısmet olursa arıtmadan su basmak için yaklaşık 12 milyon civarındaki enerji artmasından da bir nevi kurtulmuş olacağız. Dolayısıyla orada yaptığımız tasarrufu memleketimize, hemşehrilerimize özellikle 65 yaş üstü emekli hemşehrilerimize suyu bedava vereceğiz.”

 

“EDS'yi de tarihe gömeceğiz inşallah. Değerli hemşehrilerim, belediyecilik dediğim gibi bizim işimiz. Altyapı, üstyapı, yol, kaldırım bunlar bizim zaten belediye olarak asli görevimiz. Asıl bizim başarmak istediğimiz bir şehir kimliği kazandırmak. Onun haricinde son zamanlarda belediye ile hemşehrilerimiz arasında bir duvar var. Yani belediyenin hemşehrimizin arasına güçlü bir duvar çekilmiş. Ulaşmak pek mümkün gözükmüyor. Beni bilenler bilir. On beş yıl görev yaptım. Her zaman kapımız açık olur. Hemşehrilerimiz istediği zaman geldiler. Dertlerini anlattılar, sohbet ettik, saygı gösterdik., çözebilirsek çözdük. Hele git de yarın gel demedik. Bu bizim karakterimize ters. Dolayısıyla belediyede, hemşehrilerimiz istediği zaman kapımız açık olacak. Çekinmeden, aracı kullanmadan bize ulaşabilecekler.” 

 

Mahalle sakinlerine seslenen bir diğer isim ise MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı oldu. Abalı yaptığı açıklamada, “Bizler Kırıkkale'nin İç Anadolu'nun bu bozkırın evlatları olarak, bu toprağın insanları olarak her zaman Kur'an dedik, bayrak dedik, toprak dedik, devlet dedik, millet dedik. Hiçbirimizin ağzında ve kalbinde başka bir düşünce olmadı. Farklı düşüncelerde, farklı fikirlerde, siyasi partilere mensup olabiliriz ama yolumuz aynı istikametimiz aynı, menzilimiz aynıydı. Şimdi menzili aynı olan bu kadar insanın yirmi yıl sonra devleti ve milleti için daima çalışan bizlere birazcık omuz vermenizi istiyoruz. Biz Cumhur İttifakı içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı alnımızın teriyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklendik. Elimizden gelen gayreti karşılıksız gösterdik. Ne dedik? Cumhur İttifakı'yla devlet kazansın, millet kazansın dedik. Başımıza iş almayalım dedik. Biz belediyeyi almak istiyoruz. Çünkü sizi gerçekten canı gönülden seviyoruz. Samimi ve kalpten inanıyoruz.” 

“Ben buradaki hanımefendi topluluğunun kadınlarımızın, özellikle bu ağzı dualı analarımızın dualarıyla, buradaki amcalarımız feraseti, tecrübesi iştahıyla Allah'ın izniyle 31 Mart'ta zafere ulaşacağımıza emin olduğumu söylemek istiyorum. Başkanımız bizden aday adayı olduğunda bir yarış içerisine girdi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin diğer kıymetli aday adaylarıyla birlikte ‘bu taşın altına biz de gövdemizi koymaya hazırız’ dedi. Sayın liderimiz de takdir ve prensipleriyle onu merkez belediye başkan adayı olarak görevlendirdi. Şunu söylemek istiyorum. Bu toprağın yiğit evladı tecrübesiyle, inancıyla, ağzındaki duasıyla, kalbindeki, gönlündeki güzellikle bu memleketi yeniden ayağa kaldıracaktır. En ufacık bir problemde, en ufacık bir sorunda inanın telefonunuz da, kalbimiz de, partimizin kapısı da sizlere açıktır.”

 

“Artık yirmi yıl sonra Kırıkkale'mizi başkent seviyesinde, Türkiye yüzyılının bir kenti yapmaya Çullu'dan yaktığımız bu ateşle başlamak istiyorum. Kalbimizde hissedelim istiyorum. İnanın hepimiz aynı istikametteyiz. Çullu’suyla, Yahşihan’ıyla, Keskin’iyle bölgemizin her insanıyla bugüne kadar bize oy vermiş vermemiş sandıkta bizi tercih etmiş, etmemiş herkesi kucaklıyoruz. Ve şimdiden söylüyoruz, bize oyunuz nasip olmasa da hakkımız size helal olsun. Memleketimizin imkanları, o tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı hiçbir zaman kimse tarafından yenmeyecek. Bunun vebalini vermek bizim boynumuzun borcu. O yüzden hep birlikte bu yola gidelim diyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kamera sayısı attırılıyor!

İlginizi Çekebilir

Polisten lise öğrencilerine ’terör’ eğitimi

İlginizi Çekebilir

"Zümre kararları eğitimdeki verimliliğe katkı sağlıyor"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90515

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#