• Dolar
    32.416
  • Euro
    34.824
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
22°
03:52

Öğleye kalan Süre

Can ve teşkilat mensupları Sulakyurt'ta halkla buluştu

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve teşkilat mensupları, Belediye Başkan Adayı Seyfettin Çetiner ile birlikte Sulakyurt ilçesinde vatandaşlarla buluştu.


Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Ak Parti Kırıkkale il Başkanı Engin Pehlivanlı ve teşkilat mensupları, Belediye Başkan Adayı Seyfettin Çetiner ile birlikte Sulakyurt ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

31 MART'TA GERÇEKLEŞECEK SEÇİMLERDE AK PARTİ İDDEALI!

Pehlivanlı, yapılan ziyaretlerde AK Parti'nin Sulakyurt ilçesindeki seçim stratejisi ve Belediye Başkan adaylarına verdiği destekten bahsederek, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimlerde AK Parti'nin iddialı olduğunu vurguladı.

SULAKYURT GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK

Pehlivanlı, yaptığı açıklamada, "Adalet Bakan Yardımcımız Sn Ramazan Can ve teşkilat mensuplarımız ile Sulakyurt ilçemize ziyarete bulunarak, Belediye Başkan Adayımız Sn Seyfettin Çetiner başkanımız ve değerli hemşehrilerimizle bir araya geldik. İlçe kaymakamlığımıza ve değerli esnaflarımıza ziyaretlerde bulunup, kıymetli hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Sulakyurt’umuz, 31 Mart’ta AK Parti diyecek ve Seyfettin Çetiner Başkanımızla #GerçekBelediyecilik ile tanışacak" ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de yolcu otobüsünde uyuşturucuyla yakalandı

İlginizi Çekebilir

KAYIP ŞAHIS HERYERDE ARANIYOR

İlginizi Çekebilir

Güneş ‘’ Modern bir HACILAR için biz geliyoruz’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85674

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#