• Dolar
    32.512
  • Euro
    34.957
  • Ç.Altın
    4.093
  • Altın
    2.434
KIRIKKALE
28°
01:13

İkindi'ye Kalan Süre

CAN GEREĞİNİ YAPTI VEKİL CEZASINI BULDU

CAN GEREĞİNİ YAPTI VEKİL CEZASINI BULDU


CAN GEREĞİNİ YAPTI VEKİL CEZASINI BULDU

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirilen PKK teröristinin telefonunda fotoğrafı çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasının görüşülmesi için TBMM Hazırlık Komisyonu oluşturulmuştu. Ak Parti Kırıkale Milletvekilimiz Sayın Ramazan CAN'ın Başkanlığını yaptığı Komisyon oy çokluğu ile bahsi geçen Vekilin dokunulmazlığın kaldırılmasına karar verdi.

ŞEHİT AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR
Kırıkkaleli vatandaşların büyük ilgisini toplayan AK Parti Kırıkkale Millekvekili  Ramazan Can'a övgü ve teşekkürler yağdı. Can’a Kırıkkaleli Şehit Aileleri dernekleri tarafından destek geldi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, “Kırıkkale’de ve Komisyonda dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy kullanan Vekillerimize teşekür ediyor, terörü destekleyen diğer Vekillerinde bir an önce Yargı yolunun açılmasını her zaman bekliyoruz.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

Telefoncu istifa etti!

İlginizi Çekebilir

"EN İYİ HİZMETLERİ YAPMAK İÇİN BU GÖREVE TALİP OLDUM"

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kırşehirliler Derneği ’nde bayramlaşma merasimi yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21560

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#