• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
03:0

İmsak'a Kalan Süre

ÇAMDER BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

Kırıkkale de faaliyet gösteren ÇAMDER (Çamlıca-Hodar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Kırıkkale Öğretmenevinde yaptığı yemekli toplantıda üyeleri ile bir araya geldi.


Kuruluşundan itibaren yaptığı çeşitli etkinliklerle adından hep söz ettiren dernek bugünkü faaliyeti ile yine göz doldurdu. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Hüsnü TAŞ, birlik ve beraberliğin oluşması, sosyal yardımlaşma ve dayanışma,  milli ve manevi hassasiyetlerin ön plana çıkarılması, kültürel mirasımıza sahip çıkma adına yapılan çalışmalarla ilgili  faaliyetleri dile getirdi. Yaptığımız bu çalışmalarda her zaman yanımızda olduğunu gördüğümüz hemşerilerimize ve bugün burada bizlerle birlikte olan zaman ayıran tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Çoğunluğu Kırıkkale merkezde olmak üzere, Bahşılı ilçemiz, Yahşihan ilçemiz ve Hacılar beldemizde yaşayan köylülerimizle birlikte on bini aşkın bir nüfusa ulaştık. Dertlerini ve sevinçlerini paylaşmaktan gurur duyduğumuz köylülerimiz ile bir ve beraber daha çok yol kat edecek, toplumumuzun dilek ve isteklerini ilgili kurum ve kuruluşlara iletmek sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı. Toplantı çeşitli konularda yapılan paylaşımlar ve katılımcıların iyi dilek ve temennileriyle sona erdi.

 

İlginizi Çekebilir

Dünya Aşçılar Şampiyonası’na özel hazırlandı, pastadan TOGG, İHA ve SİHA yaptılar

İlginizi Çekebilir

Savcılıktan şehit paylaşımlarına soruşturma

İlginizi Çekebilir

Gümrük Kaçağı Elektronik Sigara ve Kulaklık Ele Geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23276

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#