• Dolar
    32.503
  • Euro
    35.031
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
25°
05:14

İmsak'a Kalan Süre

DEVA Partisi'nin kurucu üyesi Ölmez'den Kırıkkale Deva Partisi Adayı Atmani'ye destek

Deva Partisi kurucu üyesi ve GMYK üyesi Rojhat Ölmez, Kırıkkale'ye gelerek Deva Partisi İl Teşkilatı ile olağan istişare toplantısına katıldı ve Belediye Başkan Adayı Adem Atmani'ye sahada destek verdi.


Deva Partisi Kurucu üyesi ve GMYK üyesi Rojhat Ölmez, Deva Partisi haftalık olağan istişare toplantısına katılmak ve Kırıkkale Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Adem Atmani’ye çalışmalarında sahada destek olmak için Kırıkkale'ye gelerek Deva Partisi İl Teşkilatı ile istişare toplantısı yaptı.

ÖZKAN’IN VEFAT EDEN ANNESİ LATİFE ÖZKAN’IN TAZİYE ÇADIRINA ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Bütün teşkilat üyeleri ile sahaya inip vatandaşların yoğun olarak iftar sonrası bir araya geldiği Kıraathane ve çay ocağı ziyaretleri gerçekleştirildi. Daha sonra Kırıkkale'nin bilinen ve sevilen siyasetçilerinden Fatih Özkan’ın vefat eden annesi Latife Özkan’ın taziye çadırına ziyaretinde bulundular. Genel merkez yöneticisi Rojhat Ölmez Saha çalışmalarından etkilendiğini Vatandaşın gönüllerine giren samimi ve güler yüzü ile güven kazanan Belediye başkan adayı Adem Atmani’yi Kırıkkale’nin kabullendiğini ve sahip çıktığını görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

EKONOMİK KRİZDEN ETKİLEN ORTA DİREK VE ALT KESİMİN OYLARI DA DEVA PARTİSİNE KAYDI Ölmez, Ayrıca kısa zamanda Deva Partisi İl yönetimini devir alan İl başkanı Emir Varol ve ekibinin göstermiş olduğu gayret ve çabaları için teşekkür etti. Ülke genelinde artan Deva oylarının bizlere verdiği gurur ile daha çok çalışacağını söyledi. Bu seçimin kaybedeni değil kazananı olduklarını, AK Parti hükümeti ve Belediyelerine olan tepki oylarının kendilerinde toplandığını, ekonomik krizden etkilen orta direk ve alt kesimin oylarının da kendilerine kaydığını, ayrıca Genel Başkan Ali Babacan’ın sergilediği duruş ve ekonomi politikalarının profesörü olmasından dolayı vatandaş dan güven aldığını belirtti. Kırıkkale’ de gördüğü havanın kendileri adına sevindirici fakat ülke adına olumsuz olduğunu söyledi.

BİZDE ALEM BUYSA DEVA BİZİZ DİYORUZ

 Ölmez:" Kimin elini sıktıysak hayat şartları ve geçim sıkıntılarını dinlemek bizlerde derin yaralar açtı. Son olarak vatandaş değişim istiyorsa. Bizde Alem buysa Deva biziz diyoruz” dedi. İl Başkanı Varol ise Destek için gelen Ölmez’e teşekkür ederek Kırıkkale’de binlerce kişi ile görüştüklerini ve oy sözünü aldıklarını belirtti. 31 mart akşamı tüm Kırıkkale Deva Partisi’ni konuşacak çünkü mevcut sisteme karşı büyük bir tepki var tepki oylarının çoğunluğunun tercihi Deva Partisinden yana tepki oyları Deva Partisine geliyor birebir görüşmelerde bunu anladıklarını belirten Ölmez, Genel Başkan Ali Babacan’ın dediği gibi Vatandaş sarı kartı Deva Partisi’ne oy vererek gösterecek.

 

İlginizi Çekebilir

Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Kırıkkale'de

İlginizi Çekebilir

KITAP OKUMAYI YAYGINLAŞTIRIYORUZ

İlginizi Çekebilir

Sağlık İl Müdürlüğüne Tekrardan Ağırtaş Getirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50351

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#