• Dolar
    32.203
  • Euro
    35.185
  • Ç.Altın
    4.024
  • Altın
    2.472
KIRIKKALE
23°
06:18

Öğleye kalan Süre

Çağrı’nın cansız bedenine ulaşıldı

Kırıkkale'de yüzmek için Kızılırmak Nehri'ne giren Çağrı Başat (21), kayboldu. Başat için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.


ARAMA BAŞLATILMIŞTI

Çağrı Başat ve 2 arkadaşı, öğle saatlerinde yüzmek için Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'nde Kızılırmak Nehri'ne girdi. Bir süre sonra sudan çıkan arkadaşları, Başat’a ulaşamadı. İhbarla olay yerine Afet ve Acil Durum Yönetimi, jandarma, itfaiye, sağlık ve Kırıkkale Belediyesi ekipleri sevk edildi. Çağrı Başat için arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma timi de takviye olarak bölgeye sevk edildi. Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ile Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bölgeye gelerek görevlilerden bilgi aldı. 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Kızılırmak Nehrinde kaybolan Çağrı Başat (21) için başlatılan arama çalışmasına Ankara Emniyet Müdürlüğü su altı arama ve kurtarma ekibi de katıldı. Yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından Başat’ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Başat’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. 

İlginizi Çekebilir

TIR’ın çarptığı yaya hayatını kaybetti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu

İlginizi Çekebilir

Muhtar Adayı İddialı Projelerle Geliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75598

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#