• Dolar
    32.539
  • Euro
    34.764
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
22°
03:8

Akşam'a Kalan Süre

Bu iki isim partiye puan kazandırır

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala, İyi parti tarihinin kararını verdi.Parti bünyesine yeni katılan Kırıkkale kadın kolları il başkanlığına daha önce bir dönem Ak partide görev almış Esra Özonuk atandı.


 Parti bünyesinde en çok sahalarda olan Tolga Ersan tek başına gezmedik sokak gezmedik cadde bırakmıyor. Belediye başkan adayı gibi çalışan Ersan’ın yükü bu günlerde biraz hafifleyeceğe benziyor.Kadın Kollarına yeni atanan Esra Özonuk Ersan gibi mahallelerde çalışacağı partisine Ersan gibi puan kazandıracak.Siyasi çalışmalarda birçok çalışmada başarılara imza atmış Özonuk sahaya inmesi bekleniyor.Sosyal medya hesabından görüşlerini açıklayan Esra Özonuk ‘’Öncelike bana bu yolda güvenip sonsuz kapılarını açan iyi parti teşkilatı ve bu yola gönül vermiş abilerim kardeşlerim dahil olmak üzere İl başkanı İshan Korkmaz’a Tolga Ersan beye sonsuz teşekkürlerimi sunarım..

İlginizi Çekebilir

Ulusoy'dan Kırıkkale'deki şoför esnafına müjde

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin Parlayan Temizlik Firması: Sevgi Temizlik

İlginizi Çekebilir

Makas, KMMS KALIPSAN SAVUNMA A.Ş'yi ziyaret etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32510

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#