• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
05:16

İmsak'a Kalan Süre

Siberay seminerleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün başlattığı SiberAy projesi çerçevesinde, Kırıkkale'de toplumun internet ve teknolojiyi doğru şekilde kullanmasını teşvik etmek amacıyla eğitim seminerleri devam ediyor.


İlköğretim okullarında eğitim gören öğrencilere güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, internet ortamında bilgi kirliliği ve dezenformasyon gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

SANAL TEHLİKELERDEN BAHSEDİLDİ

Polis ekipleri tarafından verilen eğitimlerde özellikle çocuk ve gençlerin sanal ortamdaki tehlikelerden korunması hedefleniyor. Ayrıca, öğrencilere SiberAy projesi hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı ve okullara proje ile ilgili afişler asıldı.

Bu çalışmalarla gençlerin dijital dünyada karşılaşabilecekleri riskler konusunda bilinçlenmeleri ve güvenli bir şekilde interneti kullanmaları hedefleniyor. Çocuklara Güvenli İnternet Kullanımı, Mobil Bankacılık, Zaman Yönetimi, Teknoloji Bağımlılığı, Siber Zorbalık gibi konularda yapılan bilgilendirme çalışmaları, gençlerin teknolojiyi doğru ve bilinçli bir şekilde kullanmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 192 okul temiz çıktı

İlginizi Çekebilir

Gerçeğini aratmayan senaryo, herkes gerçek sandı: Maganda kurşununa karşı tiyatrolu uyarı

İlginizi Çekebilir

Belediye çalışanları Sungur’u istiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32875

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#