• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
08:50

Öğleye kalan Süre

Bildik: Heyhat, bu kaçıncı veda!

Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt Belediye Başkanı İsmaiil Bildik'in sosyal medya hesabında yayınladığı bir gönderi dikkat çekti.


Bildik paylaşımında Heyhat, bu kaçıncı veda ! Geldiği yeri bilmeyenler ile gidilecek yol olmaz" ifadelerine yer verdi.

MHP Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.Bildik, yaptığı son paylaşımda bazı insanlar ile tanışıklığı ve dostluğu sürdürmenin zor olduğunu ve veda edilmesi gerektiğini vurguladı. Seçim hazırlıkları süresinde Bildik’in bu paylaşımı öylesine mi yoksa birine kime ithafenmi gönderdiği merak ediliyor.

İŞTE İSMAİL BİLDİK’İN O PAYLAŞIMI

Aklı kirli olanın tertemiz duyguları olmaz. Aklındaki kirlilikler onun yaşam felsefesini belirler. Çamurdan yaratılmış insan olmanın erdemiyle, çamurlaşmış insanın kirliliğini birbirinden ayırmak gerekiyor. İnsanlar zamanla değişmez. Zaman onları davranışlarıyla açık eder ve gerçekte kim olduklarını ortaya çıkarır. Kimini yolculukta, kimini sofranda, kimini makamda, kimini taşıdığı sıfattan tanırsın. Kibrine bak kokuyorsa, vefasına bak çürüyorsa, gururuna bak sürünüyorsa, dostluğuna bak hançerliyorsa tanışıklık tamamlanmış demektir. Böyleleriyle tanışıklık aslında vedanın vaktidir. Heyhat, bu kaçıncı veda !
Geldiği yeri bilmeyenler ile gidilecek yol olmaz.

İlginizi Çekebilir

Kamp ateşinin etrafında kitap okuyup, arabalı sinemada film izlediler

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Aybimaş'tan Kırıkkale'ye bir şube daha

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62412

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#