• Dolar
    32.382
  • Euro
    34.719
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.405
KIRIKKALE
21°
02:30

Akşam'a Kalan Süre

Ulusoy, plan ve projelerini vatandaşlara anlatıyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor.


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli idareler Seçimlerinde MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ile ev ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlarla bir araya gelen Ulusoy, Mahalli idareler seçimlerinde belediye başkanı olması durumunda yapılacak olan hizmetleri anlattı.

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, “Hemşehri toplantılarımız kapsamında Muammer Bozbıyık beyefendinin ev sahipliğinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Plan ve projelerimizden bahsettik, fikirlerini aldık. Kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle güçlü ve mutlu yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Mahalle sakinleri ise yakın zamanda annesini kaybeden Ulusoy’a başsağlığı dileyerek, seçimlerde başarılar dilediler.

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler Ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar

İlginizi Çekebilir

Okullar için tatil kararı! Salı ve Çarşamba tatil

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi Makas,incelemede bulundu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31097

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#