• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:55

İmsak'a Kalan Süre

BARAN'A YOĞUN İLGİ

Siyasetin güçlü isimlerin'den Arap Osman Baran halkın içinde


Kırıkkale’nin sevilen siması Arap Osman Baran emekliler parkında esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Günlerdir siyaset arenasından uzak olan Baran şehir merkezinde vatandaşların ilgi ve alakasından dolayı adeta başkan gibi karşılandı.

  Vatandaşların  yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Barana bu sevginin ve değerin nedenini mikrofonumuza bir açıklama yaparak nedir bu sevgi başkan sorumuza kendisi de şöyle bir açıklama yaptı. Sizlerde medya olarak gördünüz bu insanların bize karşı güvenini değerini ve  sevgisi parayla satın alamazsınız  arkadaşlar bizlerde bu değere sahip çıkmak için buradayız dedi.

31 Mart'ta halkımız belediye  başkanını seçmek için tekrar sandık başına gidecek inşallah halkımız  şehrimize yakışan bir başkan seçeceğini düşünerek güzel hizmetler yapacak. Şahsım  ve bizimle bu yola devam eden güçlü bir kadromuz var o arkadaşlarımızla  birlikte bir karar vereceğiz bu kararımızı zamanı geldiğinde siz değerli gazeteci arkadaşlarımızla paylaşacağız  ama bizleri mutlu eden güzel gelişmeler var. O gelişmeleri olumlu sonuçlanırsa İnşallah bunu hem halkımızla hemde siz değerli gazeteci arkadaşlarımıza son durum ile alakalı bir açıklama yaparak yolumuza devam edeceğiz dedi..

İlginizi Çekebilir

BİZİM YUNUS KIRIKKALE’DEYDİ

İlginizi Çekebilir

Takla atan otomobil metrelerce savruldu: 3 yaralı

İlginizi Çekebilir

Toprak “Kadınlarımız İçin Projelerimiz Var”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58651

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#