• Dolar
    32.408
  • Euro
    34.816
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
19°
03:19

Öğleye kalan Süre

BALIŞEYH’E BİR KADIN ELİ DEĞSİN

İyi Parti Balışeyh ilçesi ilk kadın belediye başkan adayı Hacer Aksoy oldu.“Balışeyh’e kadın eli değecek” sloganı ile yola çıkan Hacer Aksoy projelerini anlattı.


Çocuklar için kreş.

Belediye Binasında sadece kadınlara ait bir kat oluşturulacak.

Kadın Kooperatifleri kurulacak.

Düğün salonu yapılacak.

Her bir köye Belediye irtibat bürosu kurulacak.

İlçenin alt ve üst yapısı tamamlanacak.

Hiç kimseyi kimseden ayırmadan adil yönetim.

7/24 açık şeffaf Belediyecilik.

Balışeyh ilçesinde  yerel seçimlere doğru heyecan dorukta. Belediyenin koltuğuna oturacak yeni isimler arasında bayan aday var:  “Uygar insanlar savaş değil barış ister. Sevgiyi emeği büyüten huzurlu bir toplumu arzular, ekmeğini adilce bölüşmek ister, insan odaklı çözümler sunar, hukuk devletine bağlı yaşamayı amaçlar. Çünkü uygar insanlar hak hukuk adalet taleplerinden bugüne kadar asla vazgeçmediler ve vazgeçmeyecekler vazgeçmeyeceğiz.” Balışeyh de yaşayan, ilçemizin her bir toprağını adım adım dolaşan, birlikte güldüğüm birlikte ağladığım bu kadim ilçede Belediye Başkan adayı olarak

 

Yüreğimde cesaret, aklımda kararlılık ile Balışeyh’imize kadın eli ile hizmet odaklı bir anlayışı getirmeye yerleştirmeye talibim. Bizden önce emek ve mesai harcayanlar teşekkür ediyorum, ama ben birlikte nefes aldığım Balışeyh halkı için daha güzelini yapmaya talip oluyorum. 

“DOST ELİMİZ OMUZLARINDA OLACAK”

 Kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması, yerel hizmetlerin dengeli ve adil dağılımının temin edilmesi, şeffaf yönetim anlayışı ile belediyeyi halkın omuzlarında külfet değil dost olarak görmesi adına başkan olduğum takdirde ayrıntılarını açıklayacağım şehir plancısı, mimar mühendis öğretmen bir çok bilim insanı ile görüştüğümüz görüşmeye devam ettiğimiz bir çok projemiz ile yola çıkıyorum.  İlçemiz Turizm ilçesi olduğunu yaşayan halkımız hissedecek, tarım ve hayvancılık konusunda etkin projeler ile ilçemizde üretim odaklı çalışmaların desteklendiği, okullarımız gençlerimiz, mağduriyet yaşayan halkımız için çözüm odağı olacağız. Dost elimiz omuzlarında olacak.

“ÖNCE CANLI HAYAT, ÖNCE İNSAN”

Hayatımın her alanında “önce canlı hayat, önce insan” diyen biri olarak, bugüne kadar parti çalışmalarımda ve gerekse de mesleğimde asla ayrım yapmadan herkese eşit mesafede hareket eden biri olarak bu bakış açısını Balıeşyh’e getireceğim. Kimseyi ötekileştirmeden yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz. Huzur içinde mutlu ilçe olmayı çoktan hak ettik.  Ayrıca ilçe örgütümüzde kadın ve gençlik kolları ile örgütlü çalışmamızı temin eden yol arkadaşlarım, farkındalık yaratmaya çalışarak programlar hazırlayan, üstün emek veren ilçe başkanım, ve yönetim kurulumuza, bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, desteğini esirgemeyen katkı sağlayan sizlere ve tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bugünden itibaren yolumuz artık Balışeyh halkına adanmışlıktır. Örgüt gücümüzle birlik ve beraberlik içinde yola çıkıyorum. İyiki bu ailenin bir parçası oldum, iyiki bu aile ile büyüdüm. Hepinizin desteğine sonsuz teşekkürler, hayatımızda güzel insanlar hep var olun.Yüreğiniz dert görmesin, birlik ve beraberlik ile yolumuz aydınlıktır’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Mehter takımlı "23 Nisan" coşkusu

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’da öğrencilere trafik eğitimi

İlginizi Çekebilir

Valilik gösteri ve yürüyüş güzergahını açıkladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68626

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#