• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:35

İkindi'ye Kalan Süre

Balışeyh’de şok iddia; Belediye işçilerini kara listeye aldılar!

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde, iddialara göre Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Hilmi Şen’i destekleyen 22 belediye işçisinin bayram ikramiyesi yatırılmadı. İşçilere herhangi bir açıklama da yapılmadı.


Seçime 6 gün kala Balışeyh’de işçiler şok yaşadı. İddialara göre Yeniden Refah Partisi adayı Hilmi Şen’i destekleyen 22 işçinin bayram ikramiyesi yatırılmadı. Hesaplarına ikramiyenin yatmadığını gören işçiler belediyenin yolunu tuttu. Yetkililerden açıklama isteyen işçilere herhangi bir cevap verilmedi. Toplamda 57 işçinin çalıştığı belediye de 22 işçi Hilmi Şen’i desteklediği gerekçesiyle adeta kara listeye alındı.

22 İŞÇİNİN İKRAMİYESİ YATIRILMADI

Mevcut belediye yönetiminin işçilerin ekmeğiyle oynadıklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Hilmi Şen duruma tepki gösterdi. Şen, karşı tarafın yaptığının doğru olmadığını belirterek, “Biz seçimin sükunet ortamında geçmesini istiyoruz ama rakibimiz işleri iyice çirkinleştirerek adeta bize oy verecek olanları kara listeye aldı. Vatandaş istediğine oy verebilir. İşçinin alın teriyle kazandığı parayı yatırmamak vicdansızlıktır. Bizim kara listemiz yok. Biz seçildiğimizde kimse işinden olmayacak. Ramazan ayında işçinin ekmeğiyle oynayanlar, 31 Mart’ta karşılığını alacak” dedi.

“BİZ KİMSEYİ AYIRMAYACAĞIZ”

İlçede seçmen tercihinin yüzde 90 netleştiğini belirten Hilmi Şen, “Son haftaya girdik. Artık saflar sıkılaşmaya başladı. Seçmenin tarafı da yüzde 90 netleşti. Yüzde 10 bir tarafsız seçmen var. Onları da ikna etmeye çalışıyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz. 31 Mart’ta sandığımızı takip edeceğiz. Biz şehrimize sahip çıkacağız. Balışeyh artık değişim istiyor. Bu değişimi de vatandaşlarımızla yapacağız, birlikte başaracağız. Bu bizim en büyük sloganımız. Ekibimiz hazır. Eşraflarımızla kent konseyi kurup beraber yöneteceğiz. Yönetim için altyapımız hazır. Yönetime geldiğimizde harcanan her kuruş paranın hesabını soracağız. Belediyede çalışan işçilere bayram ikramiyesi yatırdılar. Bizi destekleyen arkadaşlara ikramiye yatırmadılar. 15 yıldır belediyeye emek veren arkadaşlarımız vardı. Keşke bu ramazan ayında arkadaşları ayırt etmeseydiler. Herkesi çoluğu çocuğu var. Biz yönetimde hakkaniyetli olacağız. Kimsenin işiyle ekmeğiyle oynamadan hizmet edeceğiz. Bizim kırmızı çizgimiz Balışeyh. Ayrımcı olmayacağız, herkesi kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Özellikle çocuklar bu dönemde hastalıktan çok etkileniyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hamilelere ücretsiz ulaşım

İlginizi Çekebilir

AK PARTİNİN BAŞKANI PEHLİVANLI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79412

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#