• Dolar
    32.597
  • Euro
    34.793
  • Ç.Altın
    4.280
  • Altın
    2.497
KIRIKKALE
25°
00:45

Öğleye kalan Süre

Bahşılı siyaha boyanacak


Yoğun kar yağışları ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarına bir süre ara veren Bahşılı Belediyesi yağışların kesilmesinin ardından yeniden çalışmalarına hız kazandırmış durumda. İlçe içerisinde 11 kilometre 368 metre asfalt çalışması gerçekleştiren belediye ekiplerinin hedefi ilçede asfaltsız yol bırakmamak.

 

 

 

 

 

SICAK VE SOĞUK ASFALT ÇALIŞMALARI

 

Kırıkkale merkeze yakınlığı ile bilinen Bahşılı ilçesinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bahşılı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra kenar mahallelerde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kenar mahallelerde sıcak asfalt ve soğuk asfalt çalışmaları yaparak mahallelerin yollarını kullanıma elverişli ve daha kaliteli bir hale getirdi. İlçeye toplamda 11 kilometre 368 metre asfalt çalışması yaparak rekor bir sayıya ulaştı.

 

 

 

HERŞEY GEÇER HİZMET KALIR

 

Bahşılı Belediyesi 2022 yılı hizmet planlaması kapsamında iç ve dış mahalleler için belirlediği asfaltlama hedefine ulaştı. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin verilen sözleri tutmaktan dolayı gururlu olduğunu ifade ederek ’’İlçemizi 25 santimetre kalınlığında sıcak asfalt ile yapılan yeni yollarımızla adeta sarıp sarmaladık. Böylelikle Bahşılımızın, ilimizin parlayan incisi, parmakla gösterilen bir değeri olma hedefimize bir adım daha ulaşmış bulunmaktayız. Mevsim şartları müsaade ettiği sürece çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu güzel çalışmamızda yanımızda olup, desteklerini bizden esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyorum. Bahşılılı hemşehrilerim en iyiyi, en güzeli hak ediyor, unutulmamalıdır ki her şey geçer hizmet kalır” dedi. HABER: Şeyma Fidan

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE BELEDİYESİ OKULLARDA SAĞLIKLI ORTAM İÇİN KOLLARI SIVADI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de husumetlisini tüfekle yaraladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi, memur alımı yapacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39572

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#