• Dolar
    32.601
  • Euro
    34.818
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.492
KIRIKKALE
24°
01:24

İkindi'ye Kalan Süre

Anıta çelenk bıraktılar

Anıta çelenk bıraktılar


İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Samsun'da yaşanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline yapılan saldırı nedeniyle Kırıkkale Cumhuriyet meydanında konuyla ilgili açıklama yaparak Atatürk büstüne çelenk bıraktılar.

TEPKİ MESAJI

İYİ Parti Kırıkkale Seçim işleri Başkanı Av. Mustafa Elçin, grup adına yaptığı açıklamasında yapılan saldırıyı kınadı. Elçin yaptığı açıklamasında "Milli Mücadelenin fitilinin ateşlendiği, Kahramanlık Destanımızın başlangıç noktası Samsun’ da, Cumhuriyetimizin Mimarı ve Ülkemizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün manevi hatırası Onur Anıtına yapılan menfur saldırıyı büyük bir üzüntü ile yaşamış bulunmaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşları eşi benzeri görülmemiş şanlı bir Kurtuluş mücadelesi ortaya koyarak Cumhuriyeti bize armağan etmişlerdir.

AÇIKLAMA YAPILDI

Tüm dünya tarihinin imrenerek baktığı bu büyük destan; geçmişte olduğu gibi, gelecekte de önümüzü aydınlatacak bir şuur olmasının yanında; varlığımızın, birliğimizin ve bağımsızlığımızın da yegane teminatı olmaya devam edecektir. Ülkemizin her karış toprağının, büyük bedeller ödenerek vatan kılındığı şanlı mücadelenin ve bu mücadelenin taçlandırıldığı Cumhuriyetin kıymetini, her geçen gün daha iyi anlıyor, Ulu Önder Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşlarının manevi hatıraları ve bizlere emanet bıraktıkları eserlerine her geçen gün daha kuvvetle sarılıyoruz” dedi.

LANETLİYORUZ

İYİ Parti Kırıkkale Seçim işleri Başkanı Av.Mustafa Elçin "Bilinmelidir ki; Samsun’da Atatürk Anıtı’na yapılan bu hain saldırı, Yüce Türk Milletinin birliğine, beraberliğine ve bağımsızlığına hiçbir zarar veremeyeceği gibi, Ulu Önder Atatürk’ ün ilke ve inkılaplarına olan bağlılığımızı ve manevi hatıralarına gösterdiğimiz saygımızı daha da perçinleyecektir. Tüm bu duydu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan, egemenliğimizin teminatı Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Samsun’ da yapılan bu alçak saldırıyı İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı olarak bir kez daha lanetliyoruz. Bununla birlikte; bu saldırıyı gerçekleştirenlerin yargı önünde hak ettikleri en ağır cezaları almaları için yasal sürecin takipçisi olacağımızı, İYİ Parti olarak; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde, her nereden gelirse gelsin, milli ve manevi değerlerimize yönelik her türlü saldırının, karşısında olacağımızı bir kez daha kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas, muhtarlarla buluştu

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler oyun oynarken öğrenecek

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de saat 09.05’te hayat durdu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16378

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#