• Dolar
    32.527
  • Euro
    34.907
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.440
KIRIKKALE
25°
03:51

İmsak'a Kalan Süre

KALETEPE’nin ilk muhtar adayı Emani PERK oldu

14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin ardından mahalli seçiminin heyecanı yavaş yavaş başladı. Kaletepe mahallesinde 45 yıldır ikamet eden emekli Emani Perk adaylığını açıkladı.


ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kırıkkale’nin Kaletepe Mahallesinde muhtarlık için İilk adaylığını açıkladı.  14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin tamamlanmasının ardından ‘Mahalli İdareler Seçimi’ kapsamında hareketlenmeler de başladı. Çevresi tarafından sevilen ve muhtarlığı bir iyilik ve yardım kapısı olarak gören Perk önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçim kapsamında muhtarlık adaylığını açıkladı.

ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

 Kendisine layık görülen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını aktaran Perk, İlk iş olarak Mahallede bulunan park ve Belediye işlerini takip edip işlerini yapmak istediğini söyledi. Adaylık konusunda halktan olumlu cevap alan  Perk,   Mahallemiz ve çevremizde yer alan vatandaşlarımız için çok güzel projelerimiz var.”

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

Perk “Valilik ve Belediye ile birlikte mahallemizde ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinde temizlik görevlileri göndereceğiz. Mesleki alanda kursların açılması ve kadınlarımızın meslek öğrenmesi için mücadele vereceğiz. Seçime doğru projelerimizi halkımıza daha da çok anlatacağız. Muhtarlığı yardımlaşma olarak görüyorum. Halkımız beni seçer ve kazanırsam inşallah Kaletepe’ye önemli hizmetler yapmak için mücadele sergileyeceğim” dedi.

İlginizi Çekebilir

TDP Genel Başkanı Sarıgül’den ’af’ çağrısı: "Siyasi değil, vicdani bir konudur"

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt´u sel vurdu

İlginizi Çekebilir

Veterinerdeki görevlilere kabusu yaşattı: Şişeli ve bıçaklı saldırgan ortalığı birbirine kattı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59604

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#