• Dolar
    32.332
  • Euro
    35.133
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.295
KIRIKKALE
21°
00:26

İkindi'ye Kalan Süre

ALKOL YİNE KAZA

Aynı kavşakta peş peşe kaza: Kırmızı ışıkta geçen alkollü sürücü araçlara daldı


Kırıkkale’de kırmızı ışıktaki otomobile başka bir otomobil arkadan çarparken, aynı kavşakta meydana gelen diğer bir kazada da kırmızı ışıkta geçen alkollü sürücü iki araca birden çarptı. Her iki kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale’de Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki İtfaiye Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobilin kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarptığı kazada iki kişi yaralandı. Yine aynı kavşakta meydana gelen diğer bir kazada da kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen V.B. idaresindeki 06 AD 2592 plakalı otomobil, hızını alamayıp önündeki iki araca çarptı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Her iki kazada da yaralanan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kırmızı ışık ihlali yapan sürücü V.B. ifadesinin alınması üzerine karakola götürülürken, araç ise trafikten men edildi. Alkollü araç kullanmak ve kırmızı ışık ihlalinden sürücü V.B.’ye toplamda 2 bin 250 lira para cezası kesildi. Maddi hasarın oluştuğu araçlar ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Ulusoy, Kırıkkale'nin sorunlarını çözmek için adayım

İlginizi Çekebilir

Keskin'de Yahya Ucaçelik sürprizi

İlginizi Çekebilir

Öğrencilerin karne ve tatil sevinci

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79406

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#