• Dolar
    32.299
  • Euro
    34.893
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.388
KIRIKKALE
19°

Semih Yılmaz’ın Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği yapıldı

Şehadetinin üzerinden 7 gün geçen hemşerimiz şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz için düzenlenen “Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği” yapıldı.


Şehidimizin ata ocağında ailesi tarafından düzenlenen “Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği”nde tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının akabinde şehidimizin ailesine tekraren sabır ve başsağlığı temennisinde bulunuldu.

PROTOKOL KATILDI

Düzenlenen Mevlid-i Şerif ve 7 yemeğine Vali Mehmet Makas ve İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Sağlam’ın yanı sıra, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İlginizi Çekebilir

KALETEPE’DE EMANİ PERK FARKI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hayati Telefoncu atandı

İlginizi Çekebilir

Altınışık'tan Cönger'e hayırlı olsun ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73151

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#