• Dolar
    32.326
  • Euro
    34.756
  • Ç.Altın
    3.959
  • Altın
    2.391
KIRIKKALE
19°
02:35

İkindi'ye Kalan Süre

31 Mart Belediye Başkan Adayları

Kırıkkale’de siyasi kulislerin hareketli partileri adaylarını belirledi. AK Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Partisi sahada seçim propagandalarını yürütmeye başladı.


BAŞKANI SEÇMEN BELİRLEYECEK

Kırıkkale’de aday adaylık süreçlerini tamamlayarak adaylığa isimlerini yazdıranlar, yapacağı projelerle vatandaşlardan destek isteyecek. 31 Mart seçimine sayılı günler kala sahada hummalı bir çalışma sergileyen adaylar, yapacakları projeleriyle vatandaşlardan destek isteyecek. 2 aylık süre içerisinde sözün adaylarda olduğu bu süreci ise 31 Mart günü sandık başında seçmen belirleyecek.

PARTİLER ADAYLARINI BELİRLEDİ

Kırıkkale’de AK Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Partisi adaylarını belirledi. AK Parti’nin adayı mevcut Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MHP’nin adayı Harun Ulusoy, CHP’nin adayı Milletvekili Av. Ahmet Önal, Yeniden Refah Partisi’nin adayı Muhammed Ali Tekinay oldu. Partilerin merkez ve bazı ilçeler için belirlediği adaylar sonrası gözler İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeliklerine çevrildi.

İlginizi Çekebilir

Bu yaz kayıtlara geçecek

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yükseltti!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de camiler Ramazan ayına hazır

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94043

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#